Várjátok már a ponthatárokat? Mentek Pont Ott Partira?
Én már totál ideg vagyok, kb. hányingerem van ha ránézek a naptárra... :/ Ti hova jelentkeztek, hány ponttal?
Ha esetleg van olyan aki pszichóra jelentkezik, hány pontja van? :)
Már nagyon, vagyis nem a ponthatárokat, hanem az aznap esti bulit. Bár már ma és holnap este is rákészülünk :D
Nem mondom meg, hány pontom van, azt meg végképp nem, hogy hová, mert úgyis lepontoztok a fenébe :D
460 pont ELTE angol... :)
megyek és bulizunk egy nagyot mert biztos vagyok benne, hogy felvesznek. barátnőm pszichóra menne ELTére 455 ponttal. neked mennyi van?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-.. ez is az én kérdésem (nagyon rá vagyok pörgve a témára:P), bár jól le lettem osztva -.-
szóval akkor barátnőddel lehet egy helyre fogok járni :D
hát én nem merem kijelenteni teljes mértékkel ,hogy várom azt a bizonyos napot,mivel lehet hogy jobb a bizonytalanság,mint az,hogy majd kiderül,hogy nem lettem felvéve :(
amugy állatorvosira jelentkeztem, 441 pont......
én is így vagyok vele (a bizonytalansággal:))
de ennyi ponttal tuti meglesz az állatorvosi. barátnőm sajnos lecsúszott róla a 400 pontjával, pedig nagy álma lett volna
Figyeljetek, én nem vagyok híve a tippelgetésnek, jóslásnak, főleg nem annak a szlogennek, hogy rosszabbak lettek az érettségi átlagok, de maga az a tény, hogy tavaly Budapesten tavaly 123-an írtak 90 és 100% közötti biosz emeltet, idén pedig csak 36-an, fizikánál ugyanez 182 vs 119 db, kémiánál 62 vs 41 db, szerintem beszédes.
A második legnagyobb városnál, Debrecennél ugyanezek:
biosz emelt: 12 vs 5 db, kémia emelt: 33 vs 4 db. Természetesen itt is a tavalyi év javára. Ha ezek után nem fog csökkenni a ponthatár orvosin, állatorvosin én megeszem a kalapom :D
Nagyon várom:)
Nem nem megyek a POP-ra, helyette sátrazni fogunk egy mobilnettel:D
Óbudai Egyetem mérnökinfó, 360 pont...és halálra izgulom magamat:D Már csak reménykedem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!