Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BGF -et vagy BKF-et ajánljátok...

BGF -et vagy BKF-et ajánljátok jobban? Mi a véleményetek (ha csak egy sulihoz tudsz írni valamit, azt is megköszönném! )?

Figyelt kérdés
Milyenek a tanárok, az oktatás? Szivatnak? Milyenek a kapcsolatai a sulinak? Van ismerősötök itt/ide jártok, ha igen, mi a véleményetek?
2012. jan. 7. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

BGF

évtizedek óta színvonalas képzés

anyum is idejárt pénzügyszámvitelre és most én is :) (Pénzügy és számviteli kar)

de a másik 2 karról is csak jókat hallottam.

2012. jan. 7. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
BGF!
2012. jan. 7. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2012. jan. 7. 21:17
 4/5 anonim ***** válasza:
A kettő közül a BGF a jobb választás. Viszont ha teheted, akkor jobb választás lenne inkább a Corvinus vagy a SZTE ill a PTE! Bekerülni államira az idei évben nagyon nehéz lesz bármelyikbe is, mert a kormány csak 250 közgazdásznak támogatja államilag a képzését.
2012. jan. 8. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Előbb válaszoltam egy másik kérdésre, bemásolom a válaszom: ( ott BCE vs BGF volt a kérdés)

"

én BGF-PSZFre járok. Nem ide szerettem volna, hanem a Corvinusra de oda sajnos nem vettek fel államira.

Nem bántam meg hogy ezt választottam a Corvinus fizetős helyett.

Szerintem korrektek a tanárok, a zhk illetve a vizsgák is azok voltak. Azt kérték számon amit leadtak. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom 1 félév után.

Sokkal jobb, mint vártam, Először nagyon nem örültem hogy ide kell jönnöm de szerencsére nagyot csalódtam pozitívan...

Nagyon sok munkáltatóval, nagy multikkal van kapcsolatban a PSZF, tömik pénzzel a multik. Elég jó a suli felszereltsége bár a Corvinus jobban néz ki meg több a nemzetközi lehetőség.

az elmúlt félévben legalább 3 cég jött ide tesztet íratni a felsőbbévesekkel, potenciális szakmai gyakornokokat keresve... Nagyon megelpődtem hogy ilyen sok melólehetőség van, de persze a jóknak, a legjobbaknak, nem azoknak akik 4-5 éve alatt még nem végezték el a sulit és csak bukdácsolnak.

Könyvelő, könyvvizsgáló cégek, bankok stb. hadd említsem meg a Deloitte-ot, a PwC-t, a Cib bankot, Process Solutions, Ernst & Young, stb... Lehet neked ezek a nevek ismeretlenek, ajánlom hogy guglizd ki őket... Nagy nevek ezek a szakmában!

Tehát bekerülni Corvinusra nehezebb a ponthatárok miatt. Bentmaradásra nem tudok viszonyítani mivel oda nem jártam, de a peltyka szerint oda csak bekerülni nehéz.. Hát én ezt nem hiszem el de lehet így van.

BGFen bentmaradni bentlehet, de nagyon kevesen végeznek 3.5 év alatt... A diákok nagy %-a 4-5-6 év alatt végzi el, mert sok a csúszós tantárgy, és azok elég nehezek, még tanulással is. Én egyelőre jól állok ,de sokat kell tanulni ahhoz hogy jobbak legyenek a jegyeid.. :) De sztem megéri :)"

2012. jan. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!