Kinek hogy sikerült a matek pótvizsga?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok helyen még jövő hét elején lesz, nekem is :)
Nagyon nehéz volt?
2012. aug. 26. 08:25
1/5 anonim válasza:
Én egy szrogalmas ember vagyok. Naponta nagyon sokat tanultam EGYEDÜL a matekot. Nem sikerült a pótvizsga és tudod miért nem??? Mert egyedül nem lehet tanulni és matek külön tanárra pedig nincs pénzem. ÉS szinte mindenki tanárral készült fel. Tehát akinek nincs pénze az bukjon meg ennyit az emberekről.
2/5 anonim válasza:
Még előző válaszoló vagyok. Matekot egyébként is csak azoknak találták ki akiknek olyan az agyműkődésük. Akkor nem is értem minek kell kötelezővé tenni. Ez olyan hogy például aki nem énekesnek születik nincs hangja meg semmi az bárhogy is erőlküödik nem lehet énekes. A Matek is ilyen szerintem tény hogy a képleteket meglehet tanulni meg néhány dolgot de úgy hogy még 10 éven után is tudjad képtelenség. Mások matekzsenik pedig egyből rávágják hogy ennyi és ennyi mert nekik ugyan felépítve az agyuk. Így születtek. A mAgyar meg a törit meg ezeket csak tanulni kell és nem kell őket annyira érteni bár a magyarhoz is kell tehetség szerencsére eérettségiztem ezekbő, már.
3/5 anonim válasza:
Engem barátnőm korrepetált és mindent megértettem vele (előtte sík hülye voltam...sötét voltam szinte mindenből) és 3-as lett a pótvizsgám 61%-os szóbelivel együtt.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem szerdán kell mennem, és elég ideg vagyko miatta...Nekünk sincs pénzük sajnos tanárra, így a bátyjám korrepetált, napi 4 órákat ott ültem fölötte remélem sikerülni fog, és sok sikert Neked is! :)
5/5 anonim válasza:
kb félórát tanultam rá , és simán meglett úgy hogy mellette még 2 tárgyam volt =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!