A sikeres őszi államvizsgát érdemes híresztelni, vagy levágós, hogy csak pótvizsga volt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, csak megfogalmazódott bennem. A nyári államvizsgázók mind mind kitették mindenhova, ezer darab gratuláció érkezett én viszont nem mertem bevállalni, így ősszel fogok vizsgázni. Ha kiteszem vajon az lesz mindenkinek az első gondolata, hogy hű ez pótvizsgázott?
Fog valaki esetleg innen szintén államvizsgázni ősszel?
Köszi ha válaszolsz.
2012. aug. 7. 20:34
1/4 anonim válasza:
Szerintem semmi baj vele. Az a lényeg, hogy meglegyen. Végül is egy félév csúszás nem a világ.
2/4 anonim válasza:
Vannak keresztféléves képzések is, illetve olyanok amik nem egész évesek, pl. az enyém is 3,5 éves...:)
Nem a pótvizsga az első gondolat..
3/4 A kérdező kommentje:
keresztfélév, illetve a következő félévben végzők januárban államvizsgáznak, csak pótvizsgák vannak szeptember első hetében :S
de végülis igaz, a lényeg hogy meglesz:) vagyis nagyon remélem
2012. aug. 7. 21:04
4/4 anonim válasza:
De diploma osztod neked is akkor lesz. Akkor majd híreszteld akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!