Matematika pótvizsgára kell felkészítenem egy barátomat, de nem igazán tudom, hogy mire számítsak vagy milyen feladatok lesznek, tudna segíteni valaki?
A pótvizsga témaköreit az adott iskola szedi össze. Az nem egységes minden iskolában, mint az érettségi. A mi sulinkban pl. akiknek pótvizsgázni kell matekból, azok kaptak egy kis lapot, amiben vannak olyan feladatok, amikhez hasonló lesz a pótvizsgában.
Szóval azt mi sem tudjuk megmondani, hogy milyen feladatok lesznek, de szerintem a nehezekbe fektessetek több időt, a könnyűeket hagyjátok a végére. Egy nap valószínűleg kevés ennyi feladathoz.
Én korrepetálok egy 11-es srácot matekból, akivel 1 hónapja kezdtem el foglalkozni. Heti 3-4 alkalommal találkozunk, most péntekig kell leadni a beadandót (mert az is van nekik), most a héten már minden nap találkozunk 2 órát. Vagyis összességében kb. 25 x 2 órát foglalkoztam vele. Ez az idő PONT elég volt ahhoz, hogy átnézzük és megértse a tavalyi anyagot.
Hozzáteszem, hogy a tanárnője kb. 1000 (!) feladatot adott fel beadandóban. Két füzetet írtunk tele "tisztázatban".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!