Pótvizsga hogy zajlik? Hány pontot kel elérni? (többi lent)
nem Gyurinak hívnak véletlenül?? ááh az nem lehet, ő nem bírt volna megfogalmazni egy ilyen hosszú szöveget:D
am fogalmam sincs, sosem pótvizsgáztam és nem is tervezem, de ezt muszáj volt leírnom, bocsi:)
Szia!
Az biztos, hogy ha nem teszel pótvizsgát, újra 9. évfolyamos leszel.
Másik nagy kérdésem, hogy az új iskolába már tényleg felvettek -e, (van-e befogadó nyilatkozatod az új iskolából, és a régiből valóban leszámoltál?) vagy majd csak a pótvizsga után?! Nem mindegy!
Vizsgára illik tisztességesen felöltözni, ez is sugallja, hogy nem veszed félvállról.
Azt, hogy szóbelizel, írásbelizel az a tanár dönti el, aki tanította az adott tárgyakat. Tőle kellene / kellett volna érdeklődni, hiszen ő állítja össze a feladatsort.
Még egy kérdés: ha átvettek az új iskolába hivatalosan, akkor azzal a feltétellel, hogy ott fogsz pótvizsgázni?!Mert ha igen, akkor az adott tanárt nem is ismered, aki vizsgáztatni fog... Az nem igazán jó...
A százalékokat is a tanár szabja meg. Készülj!!!
Ha van kérdésed, segítek!!!!
Első: nem menekülök a másik iskolában pótvizsgázhatok és ha átmegyek 10 es leszek nem értem miért kel ilyeneket írni.
Második:csak nem Pálfys vagy? xd
harmadik: igen ez mind megvolt a suliba felvettek már , a másik meg hogy igen ezzel a feltétellel vettek át azt hogy ez jó vagy rossz a tanár szempontjából meg én nem igazán tudom... Köszönöm a válaszod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!