Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pótvizsga hogy zajlik? Hány...

Momate kérdése:

Pótvizsga hogy zajlik? Hány pontot kel elérni? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az van hogy 9.ben sikerült megbukni matematika és nyelvtan tantárgyakból, év végén viszont át mentem egy másik iskolába így az előző és a mostani suliba sem kaptam sok információt. az érdekelne: hogy ünneplőbe kell menni? szóbelizni is kell vagy csak írásbelizni? hány pont/százaléktól engednek át?

2012. aug. 15. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem maradtál kilencedikes. Régi suliban kellett volna pótvizsgáznod. Mégis mit gondolsz, átmenekülsz egy másik suliba, ha kirúgnak és el van minden felejtve?
2012. aug. 15. 16:26
 2/7 anonim válasza:
55%

nem Gyurinak hívnak véletlenül?? ááh az nem lehet, ő nem bírt volna megfogalmazni egy ilyen hosszú szöveget:D

am fogalmam sincs, sosem pótvizsgáztam és nem is tervezem, de ezt muszáj volt leírnom, bocsi:)

2012. aug. 15. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az biztos, hogy ha nem teszel pótvizsgát, újra 9. évfolyamos leszel.

Másik nagy kérdésem, hogy az új iskolába már tényleg felvettek -e, (van-e befogadó nyilatkozatod az új iskolából, és a régiből valóban leszámoltál?) vagy majd csak a pótvizsga után?! Nem mindegy!

Vizsgára illik tisztességesen felöltözni, ez is sugallja, hogy nem veszed félvállról.

Azt, hogy szóbelizel, írásbelizel az a tanár dönti el, aki tanította az adott tárgyakat. Tőle kellene / kellett volna érdeklődni, hiszen ő állítja össze a feladatsort.

Még egy kérdés: ha átvettek az új iskolába hivatalosan, akkor azzal a feltétellel, hogy ott fogsz pótvizsgázni?!Mert ha igen, akkor az adott tanárt nem is ismered, aki vizsgáztatni fog... Az nem igazán jó...

A százalékokat is a tanár szabja meg. Készülj!!!

Ha van kérdésed, segítek!!!!

2012. aug. 15. 18:50
 4/7 A kérdező kommentje:

Első: nem menekülök a másik iskolában pótvizsgázhatok és ha átmegyek 10 es leszek nem értem miért kel ilyeneket írni.

Második:csak nem Pálfys vagy? xd

harmadik: igen ez mind megvolt a suliba felvettek már , a másik meg hogy igen ezzel a feltétellel vettek át azt hogy ez jó vagy rossz a tanár szempontjából meg én nem igazán tudom... Köszönöm a válaszod

2012. aug. 15. 22:46
 5/7 anonim válasza:
ponthatárokra már énis nagyon kiváncsi vagyok, meg néhány alapvető dologra ami a pótvizsgával kapcsolatos köööszi:)
2012. aug. 16. 20:34
 6/7 anonim válasza:
nem Pálfys vagyok, azt sem tudom hol van:D de Gyuri vagy akkor vagy nem?:P
2012. aug. 16. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok Gyuri
2012. aug. 16. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!