Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Biomatematika, de hol?

Biomatematika, de hol?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

felvételi elött állok és hallottam egyik ismerősömtől egy ilyet, hogy Biomatematika, kerestem kerestem, de nem találok ilyen szakot, tudtok segíteni, hogy hol is keressem. Ha biomatematikus szeretnék lenni akkor hova kéne felvételizzek?

2012. aug. 25. 23:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló, utólagosan köszönöm segítségedet.

Igazából 3 évvel ezelőtt úgy döntöttem, hogy másik szakterületet választok, de köszönöm a hozzászólásodat, hátha valaki megtalálja még ezt a kérdést és számára nagy segítség lesz remélhetőleg. Illetve én is elolvasom majd a hivatkozásokat azért érdekességképpen.

ui.: így utólag végigolvasva egyébként egy kicsit tényleg gyerekesen viselkedtem (mondjuk azt még most sem tudom, hogy középiskolásan honnan kellett volna ismernem az egyetemi rendszert), szóval ha az illető akivel vitatkoztam ő is idetalálna újra, elnézést kérek tőle a válaszaim miatt.

2016. márc. 15. 12:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!