Az ELTE jó egyetem?

Figyelt kérdés
Nagy híre van de hallottam olyant is hogy e mögött nem sok van. Mi az igazság ?
2012. aug. 23. 21:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Jó egyetem. De senki nem hiheti, hogy ennyi képzést egyenletes színvonalon tud adni. Bizonyos szakoknál nem jó az ELTE.
2012. aug. 23. 22:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Minden egyetemnek van erőssége és gyengesége is.
2012. aug. 23. 22:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Értem én is valahogy így gondoltam. Melyik karjai a gyengébbek szerintetek?
2012. aug. 23. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó egyetem, a hír sem véletlenül van.
2012. aug. 23. 23:30
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Már nem olyan jó egytemen, van nála ezerszer jobb is pl. SZTE, mindenbe lepipálja
2012. aug. 23. 23:57
 6/8 Retekszisz ***** válasza:
Az SZTE mindenben lepipálja az ELTÉT? hát, ez azért elég húzós...az ELTE TTK-s szakjai (matek, kémia, fizika) elég jók, a jog is, meg szerintem magyart is csak ott érdemes tanulni. Persze van kismillió alibi büfészak is az ELTÉ-n, ott már más a színvonal, de a diákok legalább élvezik a lubickolást.
2012. aug. 24. 00:44
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Az ELTE TTK-s szakjai köztudottan ott a legsz@rabbak, még a EKF-en is jobb a képzés, mint az eltén.
2012. aug. 24. 01:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezeket mégis honnan veszed?

Amúgy a TTK-ból korábban kivált IK is elég jó, országos, sőt nemzetközi szinten is elismert.

(A programtervező informatikus képzés ott a legjobb.)

Valamint ott van még az ELTE a TÓK ami szintén elismert. (Sokan büfészaknak hiszik, de higgyétek el, nem az. Oké, könnyebb, mint egy műszaki vagy akár jogi képzés, de nem a legkönnyebb.)

2012. aug. 24. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!