ELTE kollégium: elsősök hány pontotok lesz?
38-cal simán bent vagy. Az előző években mindig 30-33 körüli volt a ponthatár. Plusz most kevesebb az államis hallgató, akik emiatt kevesebb pontot kaptak.
Melyiket jelölted be elsőnek?
Nagyon régi, rossz állapotban lévőnek néz ki kívülről, elmentem megnézni. Bár van több kisbolt meg hasonló a közelében és nincs is rossz helyen.
NEM az előző válaszoló vagyok :)
Lepukkant, borzalmasan néz ki. Átlagosan 1-2 évig bírja ki ott egy ember, én egy évnél többet nem bírtam volna ki.
A fő probléma pedig az, hogy hihetetlenül sok idióta koncentrálódik abba a kollégiumba, akik egész nap üvöltöznek, nem csinálnak semmit, full hangerőn hallgatják a zenét. Ez az ami főként zavaró, és ez vizsgaidőszakban sem csökken, hiszen rengeteg büfészakos, tanulni nem akaró ember van ott.
De ez a helyzet az ELTE többi kollégiumában is, egy normális kolija sincs az elte-nek, talán a kcssk, ami drágább, és most lett felújítva, ebből a szempontból jó, azonban ott rengetegen laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!