Sikeres felvétel után nem mindenki kap levelet az egyetemtől, az ETR/NEPTUN-kóddal meg egyéb teendőkkel kapcsolatban?
Gondolom egyetemfüggő, hogy kit hogyan értesítenek a teendőkről. Én SZTE-TTIK-ról mentem át SZTE-GTK-ra, szintúgy átjelentkezési kérelemmel. Lassan egy hete jött a levél, hogy szeptembertől ott tanulhatok tovább, kreditátviteli kérelmet adhatok be x és y között a kreditátviteli időszakban, illetve kaptam egy nevet, hogy kit keressek a beiratkozással kapcsolatban (nem árulok el nagy titkot azzal, hogy a TO-t). ETR-ben még mindig a régi szakom van, úgyhogy az ETR referensnek is kell majd írnom egy levelet...picivel nehezebb dolgunk van, mint az általános felvételi eljárásban felvetteknek, de valamit valamiért :)
A Neptun kódot kiküldeni szokták levélben amikor felvesznek, az ETR kódot viszont regisztrálni tudod, meg kell adni a neved, születési dátumod, talán édesanyád nevét és a rendszer automatikusan generálja neked. SZTE-n így van/volt. Próbáld meg azt esetleg, ELTE-n ETR van tudtommal.
Ha nagyon elveszettnek érzed magad (amit megértek), akkor mindenféleképp keresd meg a TTK TO-ját, konkrétabbat csak ők tudnak mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!