Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért ilyen ritka sz*r M. o....

Miért ilyen ritka sz*r M. o. -n az oktatás? Nem is érdemes itt semmit elkezdeni?

Figyelt kérdés

Egyetemre nem vettek fel, pár ponttal csúsztam le, ha megcsináltam volna a nyelvvizsgát, akkor már benn lettem volna :S Így OKJ-s képzések után keresgéltem, de mindenhol azt találtam, hogy ezeknek a képzéseknek a legnagyobb része kamu, csak azért vannak, hogy a suli felvegye utánunk a pénzt, olyanokat ígérnek, amiből aztán semmit nem teljesítenek. Miért nem érdekük nekik is, hogy jól szakképesített munkaerőt termeljenek ki??? És hogy tehetik meg, hogy azt a sok hazugságot mind felrakják a csilli-villi weboldalukra, miért nem bünteti ezt valami?

Annyira elkeseredtem tényleg, gondoltam, elmegyek újságíró képzésre, hátha addig is míg megcsinálom a nyelvvizsgát tanulok valami érdekeset, de valószínűleg úgysem lesz semmi.

Miért van az, hogy nálunk ennyire nincs komolyan véve SEMMI?

(Ráadásul a Drégelyvárba jelentkeztem, és csak utólag olvastam azt a rengeteg negatív véleményt, mely szerint csak lehúzás az egész, és hazudnak mint a vízfolyás...)

2012. aug. 22. 18:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
így van
2012. aug. 23. 08:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!