Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az ELTE Vezér Úti...

Milyen az ELTE Vezér Úti Kollégium?

Figyelt kérdés

Egy barátnőmet vették fel oda, de eléggé tart tőle, mert vhol azt olvasta hogy a legbulisabb koli, meg leveszik az ajtókat és ki kell tenni a kaját, hűtő csak a folyosó végén, meg nem lehet elférni egymástól, nem vmi otthonos.

Ezekből mi az igaz, tényleg nem lehet ott tanulni?

Ő nem bulizós, inkább tanulna.

2012. aug. 21. 21:15
 1/3 anonim ***** válasza:
38%

A legjobb hely!!!! :) HAHAHA!

Minnél előbb illeszkedjen be máskülönben a perifériára kerül.

Tanulni tényleg nem sokat fog ellenben a buliknál majd elkapják, és jól meg fogják b.szni!!!! :)

Szóval így készüljön.

2012. aug. 21. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem bulis koli, alig volt valami rendezvény, elég kicsi is.

Végzősként laktam itt 1 évet, előtte BME koliban és a KCSSK-ban laktam. Ahhoz képest buli szempontból nudli, bár az egy ezerfős koli, ez meg pár 100.

Hűtő tényleg kint van, de ha tudsz szerezni lehet a szobában is. A szobák kicsik, kisebbek, mint máshol ahol laktam, de van rosszabb is, ez egész jól nézett ki, nem volt csótány, omló vakolat, stb.

Este pedig csend - legalábbis nekem nem partyállat szobatársaim voltak, de másfelé se láttam ilyet. Pl. amikor az emeleti zuhanyra sokan vártak és lementem az elsőre ahol a büfé van, akkor este egy lélek nem volt ott. Márpedig a Budaörsi koliban a hét minden napján min. 10-20 ember ücsörgött zárás után is a büfénél, emeleten a folyosón, szobákban zene+party... ilyet a vukban egyszer sem láttam.

2012. aug. 31. 22:13
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, az utolsó válasz megnyugtató volt.

Végül albérletbe ment a barátnőm.

2012. szept. 29. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!