ELTE kollégium pár kérdés?
Figyelt kérdés
Földrajz szakra vettek fel, csak egy kollégiumot lehet megjelölni, ugye?
A kapott levélben azt írták, hogy lesz elbeszélgetés meg ajánló levél kell régi tanártól, ez igaz? mert a honlapon nem találtam ilyet.
A TTK épület ahol földrajz oktatás, laborok lesznek az pontosan merre található(ak)?
Melyik kolit ajánljátok?
2011. aug. 1. 22:10
1/6 anonim válasza:
Te az Eötvös kollégiumról beszélsz, az szakkollégium, oda csak pár embert vesznek fel, kollegium.elte.hu, itt minden infót megtalálsz, 3 kolit lehet megjelölni, ttk a petőfi híd budai hídfőjénél van, b*szki azért földrajzosként nem igaz, hogy nem vágod maps.google.com-ot :D
Jah és mától lehet jelentkezni koliba...
2/6 anonim válasza:
Az az Eötvös szakkollégium:D Emellett még van a Bolyai szakkollégium is, amit tudok ajánlani:) Kolik tekintetében a Nándorfehérvárit, a KCSSK-t, valamint a Múzeum körúton lévőt ajánlanám.
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, és az baj, ha a kereseti igazolás nem a sablon alapján van kitöltve, hanem a munkáltató ad sajátot, valamint az önkormányzati háztartásos igazoláson nincs rajta a kereset, szül. Dátum, hely?
2011. aug. 2. 18:07
4/6 anonim válasza:
igen, a kereset fontos, ugyhogy kérj másik igazolást
5/6 A kérdező kommentje:
De a kereseti kimutatáson minden rajta van, kérjek másik önkormányzati igazolást?
2011. aug. 4. 17:34
6/6 anonim válasza:
szerintem a születési dátumnak raja kéne lenni, de nem tudom biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!