Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Nemzeti Közszolgálati...

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendészeti igazgatási-katasztrófavédelmi képzésével el lehet helyezkedni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék olyan véleményekre is akik itt tanulnak. Előre is köszönöm.

2012. aug. 21. 14:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja qrva írigy vagyok.Megyek is inkább egy kört kocsikázni mert hiányzik a V6hangja.17et eszik 100on.7ezerig lövöm neki a fordulatot mikor a piristól kilövök,városban megeszi a 20at is.

Szóval írigy vagyok igen.Van mire írigynek lennem.

Ez a tipik egyetemista felfogás,ha valaki egy kicsit is megkritizál titeket,akkor az azonnal írigy meg bunkó meg stb.

Na igen qrva írigy vagyok.Írigy vagyok arra a sok fiatalra akik 680ezres fizetésekről beszlgetnek az egyetemi éveik alatt,meg magánrepülőgépről...mert ugye minden diploma mellé az is jár.

Aztán látom mikor elvégzik,vagy nincs munka,vagy ha van akkor nem 680ért hanem 110ért aki 130-140et kap azt már írigylik a többiek.

Továbbá látom azokat a hazugokat,akik elvégezték,van munkájuk keresnek sza.r.os 110ezret ezért több 100Km-et kell utazniuk otthonról,társbérlőként laknak,mert saját albira nem futná......És mégis mikor havonta egyzer hazajönnek előadják,hogy mennyire jól jártak mennyire 470ezret keresnek.

kb 2hete kért meg egy ferbuárban(márc?)végzett mamám falubelije,hogy ne mondjam már el otthon,hogy mennyit keres mert 115ezret kap(haveromhoz költözött be társbérletbe 270Km-re van otthontól..mielőtt jönnétek h én miért????szerelemből jópár éve)

Szóval otthon a következőket tudják,ill az egyetemen ahová járt is ezt mondta.

Bruttó 670ezer fizu

Bruttó 110 albi tám.

80%os bérlet tám.

ilyen olyan prémiumok szolgálati autó,de haza nem hozhatja mert 7végére le kell adni.

De erre majd ti is rájöttök max 25-30évesen.

2012. aug. 22. 13:22
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja igen ez a srác tavaly megnősült,a felesége szintén ott végzett csak más szakon, ő jelenleg Szegeden dolgozik.A srác állítása szerint a csaj kicsivel jobban keres.

De ismerek még pár diplomás házaspárt akik több10Km-re élnek egymástól fiatal házasként.

Én vagyok annyira szerelmes,hogy ha most becsődölnék,még sza.r.t. is lapátolnék minimálbérért csak ne kelljen innen elmennem.Minden este vele feküdhessek le.

Nincs diplomám,jó pénzeket keresek,jó lakásom van,van 2kocsim egy nagymotorom egy robogóm.

Valószínű írigy vagyok.

Szerintem írigyek azok a fiatal értelmiségi házaspárok akik több 100km-re fekszenek le egymástól.

2012. aug. 22. 13:26
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen irreleváns amit írsz, mert nem az volt a kérdés hogy ilyen-olyan diplomával hogyan lehet keresni, hanem hogy x diplomával el lehet-e helyezkedni. Erre a válasz igen. A többi már csak nagyképűsködés, hogy te mekkora ász vagy, de ez olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki sem kíváncsi a másikéra.
2012. aug. 22. 16:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ha egy jó bőr odatenné eléd akkor kíváncsi lennél rá,vagy ha nem ,akkor nem vagy férfi.
2012. aug. 23. 15:15
 15/15 anonim válasza:
Egész pontosan hol lehet ezzel elhelyezkedni ? Valakinek van ezzel kapcsolatos információja ?
2013. jan. 25. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!