Tényleg összevonták a Rendőrtiszti Főiskolát, és most Nemzeti Közszolgálati Egyetem a neve?
Figyelt kérdés
Miért vonták össze, hogy lett hirtelen főiskolából egyetem?2012. aug. 8. 16:44
1/9 reptoid válasza:
Sőt, még a Zrínyit is beleolvasztották meg a Corvinus egy részét is. Ha azt nézzük, akkor már több az egyetem része, mint a főiskola :D De a viccet félretéve: új intézmény született, ahol teljesülnek az egyetemmé válás feltételei (tudományos fokozattal rendelkező oktatók aránya, doktori képzés indítása, mesterképzések száma).
Az összevonás okáról az oktatással foglalkozó politikusokat lenne érdemes megkérdezni.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
És hogy rohadnának szét azok az idióta politikusok, RTF-re akartam menni gyilkossági szakra, de most nézem a honlapot és nincs is már ilyen. Ezek a b*zik minek vonták össze! :(
2012. aug. 8. 17:09
3/9 anonim válasza:
Bocsi de mikor volt ilyen? Én 2-3 éve nézem az oldalt, mert oda akarok menni, de sosem láttam, pedig csak most vonták össze. Semmi sem változott a tanulmányokban.
4/9 anonim válasza:
ugyanúgy megmaradtak a szakok, csak más lett az iskolák neve
5/9 anonim válasza:
Hát attól hogy más az egyetem neve, azon kívül az ég világon semmi sem változott, ugyan ott működik az iskola és a szakok is ugyan azok maradtak.
6/9 anonim válasza:
Hát igen, de olyan sosem volt, hogy "gyilkossági" szak. Legfeljebb bűnügyi nyomozó.
7/9 A kérdező kommentje:
Nekem a szüleim ismerőse mondta, hogy van gyilkossági szak, lehet, hogy nem pont ez a neve, de néztem az órarendet, és elég sok mindenben eltér a mostani, bűnügyi szakos órarendektől és köszi a válaszokat
2012. aug. 10. 11:21
8/9 anonim válasza:
Hát akkor a szüleid ismerőse valamit nagyon rosszul tudott. Gyilkossági szak sosem volt az RTF-en.
9/9 anonim válasza:
ROFL...a magyar jogban nincs "gyilkosság" szó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!