A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendészeti igazgatási-katasztrófavédelmi képzésével el lehet helyezkedni?
Már bocs de nerm lehetsz túl okos,vagy nem jársz társaságba,esetleg nem nézel televíziót.
Ma minden egyes egyetemi/főiskolai hallgató el tud helyezkedni a suli után.Mindegyiknek álommunkahelye lesz és minimum havi 480ezer Forintot fog keresni.
Csoporttársaid nem mondták?
De most ez nem vicc nem oltalak.Basszus tavaly az elsőéves bölcsészhallagatók egymásnak linkelgették,hogy ki milyen magánrepülőt vesz majd ha elvégzik.
Nem oltásból mondom,én idáig akárhány felsőoktatásban tanulóval beszéltem mindegyik azt mondta,hogy ez tui jó szak tuti lesz munkájuk mert nagyon keresik és tuti jól fognak keresni mert 480tól indul.Ez a kezdő.Szakmától függetlenül.
Tényleg am kösz,hogy eszembejuttattad.Ismertem pár kommunikációs csajt(csoiporttársak)és mindegyik azt mondta,h ha ezt elvégzik akk egyenes az út az RTL-hez Class fm-hez.És havi 5-6kiló.Rájuk is írok,hogy milyen a meló az RTL-nél.
Na látod ezt mondom én.Tewljesen mndegy milyen szakra mész,lehet büfészak is.Csak diplomázz le és zsíros állást házat,autót,magánrepülőgépet,sípályát mindent kapsz.
Csak diplomázz le!És ha már ott vagy akkor a diákhitelt se hagyd ki.Egy igazi értelmiség felveszi.
Nem vagy egyetemista ha nem veszed fel.Az a áloga a későbbi zsíros állásnak.
De jó amúgy,hogy ilyen sikerállamban élünk,megértem haveromat,hogy miért jött haza ma meglepetésszerűen svájcból.
Hát persze hülye lenne ot 2500frankért dolgozni,mikor itthon ez az alap,csak itt még házat meg kocsit is adnak mellé minden diplomásnak.
+ fizetik a nyaralásod az egész családodnak 5csillagos tengerparti szállodában meg a telelésedet is szintén 5csillagos alpesi hotelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!