Van olyan aki az ELTE-re járt és kolis volt? A kollégiumokban van a szobákhoz fürdő? Vagy egy folyosó lakói használnak egy fürdőt? Vagy hogy van ez?
hmmm, volt már nálunk olyan, hogy év elején beköltözéskör megérkezett apuci meg apucipicilánya. Végigmentek a kolin, benéztek a szobába, és el is mentek örökre. Szerintem veled is így lesz valahogy.
Aranyanyám, mennyél albérletbe, a kolis lét nem neked való, úgy látszik.
Nekem 1-2 hónap kellett, hogy megszokjam. 3 éve lakom itt, és remélem maradok még pár évig. :)
Egy KCsSK-lakó
nem, nincs műkörmöm, mert a sajátom szebb :P
és az igaz, hogy a kcssk-ban az egyik épületben minden szobával saját fürdő van?
hmmm....én 14 éves korom óta 4 évig olyan koliba laktam ami szinte szálloda volt.Zsír új,minden szobához zuhanyzó,hárman egy szobába.
Aztán jött a rendőrsuli...nekünk kellett takarítani,dugulást hárítani a klotyóban,nyolcan voltunk egy otromba szobába a fürdőbe meg be se mertem lépni először.ja és ha nem volt csilli milli minden....nem mehettunk haza.....
szóval az eltés kolinak örülj bizony....és kezdj hozzászokni a gondolathoz,hogy alkalmazkodni kell.Szal ha 50 percet állsz zuhi alatt nagyon pikkesek lesznek mások mert nem lesz nekik melegvíz.
az ilyenekre igazából akkor kellett volna gondolkodni mikor elhatároztad koliba mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!