Hunyadi János Általános Iskola (Zugló). Vélemények?
Nekem peldaul nagyon jo osztalyom van,oke lehet,hogy egy kocsit idiotak vagyunk:D De ezt a sulit a kozosseg alapozza..peldaul mi jo kozosseg vagyunk,ezert a tanarok is birnak minket..de ez csak az en velemenyem. En par ev mulva buszken fogok visszatekinteni..Nagyon sok elmemyt szereztem/szerezni is fogok meg. Nagyon sok helyre eljuthattam volna a suli miatt
.Szlovakia,Szerbia,London,Lengyelorszag,Olaszorszag..
Két gyerekem járt oda, de már bánjuk. Először is a zenei osztály volt az iskola büszkesége, a másikkal nem foglalkoztak. A zenei osztályban csak a lányokat vették emberszámba, mert a fiúk előbb-utóbb mutálnak, nem valók gyerekkórusba. Szóba sem került, hogy a zene mindenkié!
Ja, a zenei csak énekórát jelent, hangszert nem.
Mindenért a fiúk a hibásak, azért is, amit a lányok csinálnak. A fiam osztályában a lányok ezzel rendesen visszaéltek.
Elit iskola akar lenni, de ez csak a felesleges szigorkodásban merül ki, nem a jó tanárokban vagy izgalmas órákban. Kedvenc szófordulat a "szegyelld magad!" volt. A végén már este csak azt kérdeztem a gyerektől, ma miért kellett szégyellned magad. Kínunkban nevettünk, de nem igazán szerencsés azzal helyreállítani a gyerek önbecsülését, hogy a tanár ostoba.
Valóban sem erdei tábort, sem szakköröket nem szerveztek (nyolcadikosoknak volt felkészítő). Ha valaki beült volna egy órára, láthatta volna, kinek az anyja orvos, mert az csak jót tudott csinálni. Ha mégis elrontott valamit, inkább le se osztályozták a dolgozatot. Ezért aztán az osztályok is rosszak, klikkesednek, nincs közösségi szellem.
Ez pár éve volt, nem hiszem, hogy sokat változott. Mindenkit lebeszélek a Hunyadiról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!