Mit válasszunk: a zuglói Liszt Ferenc Általános Iskolát vagy a Hunyadi János Általános Iskolát?
2002-2010 között Lisztes voltam. Nagyon szerettem oda járni, amikor elballagtam, eléggé üresnek éreztem magam, de ezt azt űrt betöltötte a gimi.
Alsóban ének-zene tagozatos voltam. Elsőben hamarabb tudtam kottátolvasni, szolmizálni és furulyázni, mint írni.
Felsőben nyelvi tagozatos voltam, heti 4 órában tanultunk angolt egy nagyon jó tanártól. Rengeteget tanultam tőle, angol tudásomat ő alapozta meg amit kamatoztatni is tudtam gimiben (10 -ben érettségiztem angolból)
Szerintem a Lisztbe írasd a gyereked, nem fogod megbánni.
Köszönöm a válaszokat! jártunk mindkét helyen, néztünk tanórákat, részt vettünk foglalkozásokon. Mindkét iskola nagyon tetszett,bár nálam mind a tanárok szakmai felkészültsége,igényessége, mind légkörileg a Hunyadi áll az első helyen. :):)
Úgy gondolom, mindét iskolával jól jár az ember, öröm, hogy vannak még ilyen nívós zenetagozatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!