Kispesti Deák Ferenc vagy Hunyadi?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítenétek? Melyik iskola a jobb? Kispesti Deák Ferenc Gimnázium vagy Hunyadi Mátyás Gimnázium? Melyik erősebb? Milyenek a tanárok? Köszii mindenkinek!!:)))2011. jún. 6. 16:16
1/7 anonim válasza:
Kérdezd a Közoktatás, tanfolyamok/Magyar iskolák témakörben, ott biztosan találasz valakit, aki tudja.
2/7 anonim válasza:
Hunyadiról nem tudok sokat mondani, de elég jó híre van. Sok volt tanárom oda járt.
Deákba meg sajnos én jártam :D Szerintem erős gimi, bár relatív kinek mi az erős. Nyilván nem egy Fazekas azért. De én nagyon nem szerettem, a tanárok szivatósak eléggé, én a légkört nem szerettem ami ott volt. Bár nem tudom azóta milyen, 2009-ben végeztem.
3/7 anonim válasza:
Deák ;) Egyértelműen :) Ma érettségiztem és nagyon sajnálom, hogy ott kell hagynom, a világ legjobb ofője volt az enyém 4 évig, és végiggondolva hiába sírt sokat a szánk, a mi csoportunk remek tanárokat kapott!
A Hunyadi pedig amúgy is egyházi iskola lesz ha jól tudom már jövőévtől... Részemről nekem az nem szimpatikus :)
4/7 anonim válasza:
Utolsó megkérdezhetem ki volt az ofőd?
6/7 anonim válasza:
Őt nem is ismerem,akkor szerintem utánam került oda.
7/7 anonim válasza:
A Hunyadi egyházi suli lesz szeptembertől.
Deák ;). Én is oda mentem,fel is vettek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!