A Pázmány Péter Kat. Egyetem jogi karán (nappalin) milyen a testnevelés? Hányszor van egy héten és konkrétan mi a testnevelés (úszás, aerobic stb? )
Figyelt kérdés
2012. aug. 12. 15:41
1/1 anonim válasza:
Igaz én a BTK-ra járok, de talán kicsit tudok segíteni.
A tesi szabadon válaszható, tehát nem kötelező mindenkinek. Nálunk úgy van, hogy a tesin belül van sok csoport más-más időpontban, és oda jelentkezel, ahova szeretnél. Heti egyszer másfél órát takar.
Hogy pontosan a jogi karon mik közül lehet választani, azt nem tudom, nálunk van foci, kosár, röpi, aerobic, tollaslabda, ping-pong, kondi stb. De ugye ez helytől is függ, de gondolom a jogi karon is hasonlóan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!