Milyen 1 éves OKJ képzéseket ajánlanátok, aminek van értelme?
neked alapvatő problémáid vannak. már ha nyelvvizsgád sincs, akkor ott gondok vannak. szerintem elhalasztgattad, hogy akkor jövőre megcsinálom. mindig a következő évre maradt. most megyek 10. be és év elején csinálom meg a nyelvvizsgámat angolból. majd a következőre (német) tanulok nagyon! kell a pluszpont mindenre!
ha úgy gondolod, akkor a nyelvvizsgára azonnal kezdj el tanulni! vedd kihívásnak, de valami olyan dolognak, hogy kell a papír mert azt mondták. valamiből újra szeretnél érettségizni? vagy hogy akarsz pluszpontokat?
HAJRÁ! SOK SIKERT!
Alapvető probléma, hogy nincs nyelvvizsgája? :DDD ne vicceljünk már, attól hogy valaki nem tud még egy nyelven nem biztos, hogy gyökér még... :D Valakinek nincs érzéke a nyelvtanuláshoz, valakinek viszont van, lehet neki a matekhoz nincs, az elsőnek meg igen... változó. Én pl 22 éves létemre csak egy angol középfokot szedtem össze, azt se könnyen, nehezen megy a nyelvtanulás, viszont a matek az mindig ment és most fogok pénzügy számvitelen lediplomázni... Alapvető gondjaim lennének?...Ráadásul nem mindenki 0.os manapság, az nem régen jött csak be a divatba.
A kérdésre válaszolva: Mindenképp olyan okjt válassz, ami ahhoz kapcsolódik, ahova szeretnél menni, célszerű megnézni, hogy a suli amit kinéztél indít e 1 éves okj tanfolyamokat. Ennek egyrészt azért van előnye, mert lehet a főiskolás tanulmányaidba betudod számítani az okjn tanult tantárgyaidat, annyival könnyebb dolgod lesz később. A nyelvvizsgát meg mindenképpen csináld meg évközben, az 1 éves okjk nem nehezen... sőt, vicc az egész, lesz időd és energiád mellette megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!