Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megkaptam az egyetemtől a...

Megkaptam az egyetemtől a papírokat. A kollégiummal kapcsolatban lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Költségtérítésesen megyek és nem vagyok biztos a kollégium árában, mivel ezt írják. : Az önköltséges hallgatók havi térítési díja a Campus Hotelben az állami ösztöndíjas hallgatók kollégiumi díjának a havi kollégiumi normatívával(11.650) megnövelt összege, más kollégiumokban a jogszabályban meghatározott kollégiumi-díj-maximummal megegyező kollégiumi térítésdíjat fizetik.

Az a kérdésem, hogy a CD-n, amit kaptam fel vannak sorolva a kolik. És amit én néztem 16.000ft van mellé írva. Nem a campus ahol plusz 12ezer. Akkor most a 16.000 az a kollégiumi maximum vagy arra még rájön valamennyi? És ha igen akkor honnan tudom hogy mennyi?

2012. júl. 30. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
A vonatkozó jogszabályban kéne megnézni, hogy mennyi a kollégiumi díj maximuma, mert ezek szerint neked annyit kell fizetned.
2012. júl. 30. 17:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt nem tudnád hogy hol tudom ezt megnézni? Már vagy 100oldalt átolvastam a neten, de konkrét dolgot sehol se találok:S
2012. júl. 30. 18:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Na hát ezaz, hogy én se tudom, melyik az a bizonyos jogszabály, mert azt nyilván nem írták oda. Vagy nem tudom, nincs valami apróbetűs rész, ahol megemlítik, hogy melyik jogszabályra hivatkoznak?
2012. júl. 30. 19:41
 4/6 A kérdező kommentje:
A CD-n van egy vagy 100oldalas dokumentum, amiben említik a kollégiumot. De vagy 3x átolvastam, de konkrét összeget sehol se találok.
2012. júl. 30. 20:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Fúú, hát akkor sajnos nem tudom. Egy telefonhívást viszont megér szerintem :) Biztos van valami diákjóléti- és kollégiumi bizottság (nálunk így hívják, nem tudom, nálatok mi a neve, de kell ilyesminek lennie), őket kéne felhívni ezzel, biztos, hogy meg tudják mondani.
2012. júl. 30. 21:04
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ma reggl betelefonáltunk és elmagyaráztak mindent, hogy hogy megy. Úgyhogy már tudok mindent.
2012. júl. 31. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!