Tudnátok segíteni kollégiummal kapcsolatban? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Ha nem kapok elhelyezést (NKE 477 főre jut 80 férőhely) akkor milyen lehetőségek jöhetnek szóba albérleten kívül?
Van valaki aki magánkoleszos? Ez mennyibe kerül? Sokkal drágább mint az egyetemi?
Tudnátok ajánlani ilyen koleszokat?
Egyéb ötlet?
Köszönöm a segítséget előre is :)
2012. júl. 26. 16:44
1/5 anonim válasza:
Először is ha nem férsz be, akkor a határozat után nyújts be fellebbezést. Nem fogják újragondolni az elhelyezést, de ha valaki meggondolja magát vagy nem tudja elkezdeni a félévet, akkor lehet, hogy felvesznek téged helyette.
A másik lehetőség az albérlet, ami drágább, de bizonyos szempontból sokkal kényelmesebb megoldás. Érdemes olyan helyet keresni (és még most, minél előbb), ahol össze tudsz cuccolni pár emberrel, így a költségek megoszlanak.
2/5 anonim válasza:
Hát nekem egy szaktársam magánkoleszos, és 40 ezret fizet.. Úgy hogy egy ágyas szobában van. Ha 2 ágyasban lenne akkor 30 ezer lenne. Én sima albérletben lakok, ott 33 ezer volt a legmagasabb összeg, szóval sztem nem jó a magánkolesz. (Bár attól függ melyikről van szó.)
3/5 A kérdező kommentje:
Megtudnád mondani melyik magánkoleszba jár? :)
2012. júl. 26. 16:54
4/5 anonim válasza:
Hú, nem tudom sajna a nevét, csak azt, hogy a Rákóczi térnél van. (Budapest)
5/5 A kérdező kommentje:
Én is Budapesten szeretnék! Köszi a segítséget :)
2012. júl. 26. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!