Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megszokott, hogy a diákok...

Megszokott, hogy a diákok főiskolán laptop-ba jegyzetelnek?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs, de jó lenne beszerezni egyet, mert szerintem ugy gyorsabban írok mint ha kézzel írnám. Laptopba kb mindent le lehet írni? Ti hogy szoktátok?
2012. júl. 28. 22:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Na jó a lényeg lemaradt...Dell Insprion M5010-em van...laptop
2012. júl. 29. 08:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Nekem meg kitörölték a gépet amit belinkeltem...

Szánalmasak.

2012. júl. 29. 12:35
 23/26 anonim ***** válasza:
Nézd. Ha nincs komolyabb vágyad, csak az hogy menjen, akkor bemész az első Tecoba vagy Corába és lehet 80-an pár ezer forintból venni egy laptopot, ami lehet hogy no name, de csomó egyetemista társam meg van a no name gépekkel is. Ha tudsz egy kis pluszt kölcsönkérni szülőktől, akkor 95-100-ból már hp-t, dellt, asust is kapsz. Egyébként egész egyszerűen feküdj rá a tanulásra, akkor tavasszal kapsz ösztöndíjat és lesz egy kicsit több pénzed, megtudod venni, vagy visszatörleszteni a szüleidnek.
2012. júl. 29. 12:51
 24/26 anonim ***** válasza:

Inkább egy erre szakosodott boltba érdemes elmenni, ott segítőkészek és tuti jobbat kapsz!

Acer, Asus, Toshiba, Lenovo ezek garantáltan jók, na meg a Dellek még, bár azok nekem nem a kedvenceim annyira.

Viszont Fujitsut és HP-t inkább ne nagyon, mostanában sok gond van velük.

Persze minden gyártónak vannak jobb, rosszabb szériái, de általánosságban elmondható, hogy amire 3 év garancia van gyárilag, az valószínűleg rendben lesz.

2012. júl. 29. 13:01
 25/26 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok. Az ilyen áruházakat csak is azért említettem, mert egy no name laptoppal szaküzletekben kevésbé, vagy egyáltalán nem foglalkoznak. :) Teszem hozzá ezekre is van 2 év garancia. Egy barátnőmnek ilyesmi van, megnem mondom a márkáját, de három éve hibátlanul működik, arra amire használja, tökéletes.

Egyébként egy ismerősömnek egy ilyen 100 ezer körüli HP-ja van és teljesen elégedett vele, én az összespórolt ösztöndíjamból szántam rá egy kicsit többet, régen is egy HP-m volt, ami 4 éves volt amikor megörököltem, szerettem, így most is az lett. Szintén hibátlan és szintén nagyon szeretem. A HP-kkal még semmi rossz tapasztalatom nincs, pedig én gyepálom őket rendesen mérnök hallgatóként.

2012. júl. 29. 13:14
 26/26 anonim ***** válasza:

Én kb. 2x gyorsabban jegyzetelek gépen, mint folyóírással... Szóval nekem nagyon előnyös. Jogot tanulok, úgyhogy mást nem is kell, csak írni ezerrel... Ha van elvétve egy-egy ábra, azt meg lerajzolom papírra, és hivatkozok a gépelt doksiban benne.

Szóval én meghalnék, hogyha nem használhatnám a netbookot előadáson.

És igen, netbookom van, mert elfér a pulton, emellett kétszer annyit bír az akkuja. És erre tökéletesen használható.

2012. júl. 30. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!