Megszokott, hogy a diákok főiskolán laptop-ba jegyzetelnek?
Nekem meg kitörölték a gépet amit belinkeltem...
Szánalmasak.
Inkább egy erre szakosodott boltba érdemes elmenni, ott segítőkészek és tuti jobbat kapsz!
Acer, Asus, Toshiba, Lenovo ezek garantáltan jók, na meg a Dellek még, bár azok nekem nem a kedvenceim annyira.
Viszont Fujitsut és HP-t inkább ne nagyon, mostanában sok gond van velük.
Persze minden gyártónak vannak jobb, rosszabb szériái, de általánosságban elmondható, hogy amire 3 év garancia van gyárilag, az valószínűleg rendben lesz.
Utolsó előtti vagyok. Az ilyen áruházakat csak is azért említettem, mert egy no name laptoppal szaküzletekben kevésbé, vagy egyáltalán nem foglalkoznak. :) Teszem hozzá ezekre is van 2 év garancia. Egy barátnőmnek ilyesmi van, megnem mondom a márkáját, de három éve hibátlanul működik, arra amire használja, tökéletes.
Egyébként egy ismerősömnek egy ilyen 100 ezer körüli HP-ja van és teljesen elégedett vele, én az összespórolt ösztöndíjamból szántam rá egy kicsit többet, régen is egy HP-m volt, ami 4 éves volt amikor megörököltem, szerettem, így most is az lett. Szintén hibátlan és szintén nagyon szeretem. A HP-kkal még semmi rossz tapasztalatom nincs, pedig én gyepálom őket rendesen mérnök hallgatóként.
Én kb. 2x gyorsabban jegyzetelek gépen, mint folyóírással... Szóval nekem nagyon előnyös. Jogot tanulok, úgyhogy mást nem is kell, csak írni ezerrel... Ha van elvétve egy-egy ábra, azt meg lerajzolom papírra, és hivatkozok a gépelt doksiban benne.
Szóval én meghalnék, hogyha nem használhatnám a netbookot előadáson.
És igen, netbookom van, mert elfér a pulton, emellett kétszer annyit bír az akkuja. És erre tökéletesen használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!