Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Megszokott, hogy a diákok...

Megszokott, hogy a diákok főiskolán laptop-ba jegyzetelnek?

Figyelt kérdés
Nekem még nincs, de jó lenne beszerezni egyet, mert szerintem ugy gyorsabban írok mint ha kézzel írnám. Laptopba kb mindent le lehet írni? Ti hogy szoktátok?
2012. júl. 28. 22:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
21%

1. vagyok!

Az egyetemen és a koliban is lesznek közös gépek.

Viszont egy diktafont beszerezhetsz,-ha megengedik- és utána a koliban legépeled.

Még valami: A gépelést azért sem engedik, mert egy valaki legépeli utána felteszi netre, és utána emiatt nem fognak

a többiek bejárni előadásra.

Remélem tudtam segíteni. (Ha akarsz pontozhatsz) :)

2012. júl. 28. 22:49
 12/26 A kérdező kommentje:

Hát ez jó:D Ha akarsz pontozhatsz:D Általában a válaszolókat mindig felpontozom ha nem bunkok.

Az a gond, hogy én nem is akarok és nem is tudok mondjuk 80 nál többet költeni így is anyáméknak kéne belepótolnia. Kétlem hogy abból jobb laptopot lehet venni mint netbookot. De ha még is akkor szívesen várok mondjuk egy liket:D

2012. júl. 28. 22:54
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

"Az egyetemen és a koliban is lesznek közös gépek.

Viszont egy diktafont beszerezhetsz,-ha megengedik- és utána a koliban legépeled"

Na ez speciel nem igaz. nálunk a koliban nem volt közös gépterem.

ÉS a hangfelvételt kategorikusan tiltották a tanárok többsége az első órán, ahol ismertették a követelményeket, felhívta a figyelmet rá, hogy nem engedélyezi az előadás semminemű rögzítését.

(Leginkább ezek miatt:

[link]

[link]

Ezekből botrány volt...)

Amúgy nálunk a tanárok többsége nem engedte, és megvallom jogosan. Többen is mondták, hogy nem engedik, mert előbb-utóbb úgyis játék lenne belőle. Volt aki elő-elő vette, és tényleg igaz volt, 80%-ban játék ment rajta.

Igaz ez műszaki, mérnöki szak volt, itt az órák többségén kilométeres képletek voltak, semelyik tanárnak nem tudtad volna beadni hogy gépen hamarabb leírod, mint papíron...

Igaz én is nehezen tudom elhinni, hogy gépelni gyorsabb lenne mint papírra jegyzetelni.

2012. júl. 28. 23:02
 14/26 anonim ***** válasza:
25%

1. vagyok!

Azért vigyázz vele, mert egy 80 "rongyos" gép könnyen "eltűnhet"!!! Főleg koliban.

Vagy utcán, "elkérik". El nem tudod milyen csoróság van ebben az országban.

Emberek vegetálnak havi 22 800- ból. 2 Ft-ért tapossák az alu dobozokat..... Ez van.

Ilyennek megéri akkor is ha 30-40 000 -ért eladja.

Szóval nem árt az óvatosság!

2012. júl. 28. 23:03
 15/26 anonim ***** válasza:

Azért aki élt valaha is felsőoktatási kollégiumban, tudja, hogy nem szokás lopni.

Igaz nálunk be volt kamerázva az összes kollégium, és ujjlenyomatos beléptetőrendszer volt.

A maximum az volt, hogy eltűnt a serpenyő, mert valaki kölcsön vette ha kint elejtetted a közös konyhában. De később visszavitte elmosogatva :D

2012. júl. 28. 23:12
 16/26 A kérdező kommentje:
Ez természetes. Vigyáznék az értékeimre.
2012. júl. 28. 23:34
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Figyi. Koliban én azt mondom, elengedhetetlen egy laptop. De nem órán használva.

Nekünk állandóan beadandókat kellett gyártani, laptop nélkül meghaltam volna. De órán használni, hát nem tudom.

2012. júl. 28. 23:43
 18/26 anonim ***** válasza:

2 bátyám 1-1 évet lehúztak a fősulin laptop nélkül. tesóm szobatársa meg laptop nélkül diplomázott le (tavaly). megjegyzem mind koleszosok voltak.

szval azt mondom h meg lehet oldani laptop nélkül is. ezzel azt akarom mondani h sztem nincs nagy gáz ha most a zsebedből nem tudsz előrántani 130ezret egy laptopra.

2012. júl. 28. 23:47
 19/26 A kérdező kommentje:
Oké, de később se valószínű hogy több pénzem lesz:S
2012. júl. 29. 00:10
 20/26 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen gépem van, bár én 2 évvel ezelőtt vettem, mikor piacra dobták (én akkor lettem főiskolás)...akkor került 150.000-be...szomorúan látom, hogy most már 100-ból kijön, úgy, hogy 100 Gb-tal megdobták a merevlemezt is :( Kár...Na mindegy, annyit akartam mondani, hogy én imádom :D Soha semmi baj nem volt vele (eddig), pedig aztán megy egész nap....és a Dell gépeknek a 3 év garancia nagy előnye...
2012. júl. 29. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!