Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Várjátok a szeptembert?

Várjátok a szeptembert?

Figyelt kérdés
Én most leszek kilencedikes, és alig várom.:]
2012. júl. 28. 18:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagyon várom.!:D de csak azért mert most megyek kilencedikbe..:DD
2012. júl. 28. 20:17
 12/17 anonim ***** válasza:
45%
Egyetemista vagyok, másodikos, abszolút nem várom, újabb egy év alvás nélkul. Hurrá.
2012. júl. 28. 20:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig elkezdem várni augusztus elején, addigra pihenem ki magam, már vonzónak tűnik a tanulás (szeptember 2. hetéig :D). 1-2. és 9. előtt egész nyáron vártam, most viszont nem annyira, ugyanis kisérettségim lesz szeptember legelején, arra kell egy csomó tételt kidolgoznom, meg aztán majd megtanulni, plusz sokat számít, úgyhogy emiatt félek, meg az egész 12. év riasztónak tűnik. De azért a papírboltokat már vágyakozva nézem, az a kedvenc részem. ;)
2012. júl. 28. 22:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Most megyek kilencedikbe,de egyáltalán nem várom.Nem igazán szeretnék abba a suliba menni.../Most is azt álmodtam,hogy sírok az új iskolába./

Meg hiányozni fog a volt osztályom.

Szóval nagyon nem várom,tiszta gyomoridegem van már,ha rágondolok.

2012. júl. 29. 13:09
 15/17 anonim válasza:
én is fiú létemre sírtam tavaly az évzárón , nagyon hiányozni fog a volt osztályod ha jó osztályod volt! tavaly ballagtam de most is nagyon szar :( de az első 2-3hónapban lessz a legrosszabb meglátod. :/
2012. júl. 29. 15:41
 16/17 anonim ***** válasza:

Sírjatok együtt, hogy milyen szr lesz ezután....

Nekem is nagyon jó osztályom volt ált suliba, aztán középsuliba mégjobb lett....de nem úgy vártam az évet hogy jaj olyan jó már sose lesz mint a régi és az első hónapok a legrosszabbak lesznek....

ez azért szánalnas ám....

2012. júl. 29. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem se az általános, se a középiskolai osztályom nem hiányzik. Most okjra megyek, teljesen más városba ami jó messze van innen, remélhetőleg már normális osztályt fogok ki.
2012. júl. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!