A hallgatói szerződést a kormányváltás eltörölheti?
Milyen kormányváltás, nem lesz itt kormányváltás.
Hajrá Fidesz! :)
" mert azért 6 évet ledolgozni Magyarországon......"
Aha. De azért a Magyar Állam által finanszírozott képzést nem utasítod vissza igaz? De a 35-40 dolgozói évedből soknak tartasz 6 évet itt ledolgozni... Grat!
#2: nos EU-ban vagyunk, megvan a szabad választás lehetősége, ha soknak tartod azt a röpke 6 évet, akkor
a) menj költségtérítéses képzésre
b) tanulj külföldön.
Én meg azt tartom nonszensznek, hogy az én adómból egy nagy rakás totál felesleges bölcsész diplomást képeznek. És mielőtt ebbe kötsz bele: én önköltségesen jutottam diplomához, de ettől függetlenül is Magyarországon dolgozom 10 éve.
Kedves utolsó, és 16:29, idei felvételizőként szívesen pontosítok. A tanulmányok idejének kétszeresét kell ledolgozni Magyarországon, 20 éven belül. Ez egy 5 éves képzésnél 10 év, egy orvostanhallgatónak már 12,feltételezve, hogy nem csúszik semennyit. A hallgatói szerződés mintáját(azoknak,akik nem ismerik, mégis kommentelnek) mellékelem.
Én magam most önköltséges képzésen kezdem a jogász szakot, mivel a keretszámok nem nekem kedveztek(nem kevéssel csúsztam le az idei pontokról sajnos). Most nem jövök azzal,hogy tavaly így meg úgy lett volna, mert igazam lenne, csak épp nem megyek vele semmire.
Örülök,hogy nem kell aláírnom ezt a szerződést. Aki egy kicsit is képes szöveget értelmezni, az megérti majd a hallgatói szerződés mintájából,hogy miért.
Még annyit hozzátennék,hogy ez az egész, a gazdaság romokba döntése, a felsőoktatás lerontása nem a mi generációnk sara. Arról nyilatkozzanak az előttem szólók, akiknek nem "gyerek agyuk" van, de ölbe tett kézzel végignézték a rombolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!