Mit tennétek a helyembe?
ez a valaki lefizette a tanárokat dolog ilyen "vigasz-menedék" magadnak...
amúgy szerintem nyugodtan jelentkezz 6 osztályosba a kolesz jó dolog és szerintem s zülesid is belemennek
zülesid= szüleid
csak néha nemtudok írni xD
Szerintem maradj szépen a seggeden, általánosba!
Semmi értelme 6 meg 8 osztályosokba menni, főleg nem így. 6.osan koliba? Ugyanmár lesz még bőven időd rá és ilyen korban nem a legjobb..
Lerontanád a tanulmányi átlagodat (mert koliban elég nehéz tanulni, plusz más a követelmény, más minden), teljesen megváltoztatná az életed és na, nem neked való még az!
Mindenképpen beszéld meg most anyukáddal, először az ő tanácsát kellett volna kikérned, nem másokét.
Én is 6 osztályosba jártam, és semmi gond nem volt vele. Igaz, én nem voltam kollégista, de volt olyan osztálytársam, aki az volt. Most egyetemista vagyok, kollégista. Kicsit rossz, hogy csak hétvégéken járok haza, de az ottlét kárpótol(: Viszont 6.-asan lehet, hogy nehezen tudnál gondoskodni magadról.
Egyébként úgy vettem észre, hogy aki 6 osztályosba kerül, az túl biztos lesz a dolgában, és leereszt. Nem hiába mi voltunk a leggyengébb osztály az évfolyamon:D Bár az osztályból mindenki tovább tanult, mert a legjobb suli a megyében, de szerintem ráérsz vele. Ha majd 14 évesen is ilyen fontos lesz a tanulás, nagyobb büszkeség lesz bekerülni a gimibe.
én 8 osztályos gimibe járok (most leszek 11.-es), és életem egyik legjobb döntése volt..ha ott maradok a régi iskolámban, szerintem nagyon lezüllök..
én is másik városba járok, már ötödikes koromtól fogva busszal minden nap..én szeretem.(nem tudnék koliba menni.)
szerintem mindenképpen érdemes belevágni.max. a 9.-et nem ott kezded.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!