Hova mennél fősulira a helyembe?
Figyelt kérdés
győrhöz közel lakom, oda be tudnék járni. nérnöknek készülök. szerintetek járjak győrbe, vagy mennyek el egy színvonalasabb, de koleszos egyetemre? BME pl2011. okt. 4. 15:25
2/6 anonim válasza:
"mennyek el"
Kezdésnek foglalkozz először a magyar helyesírással...
3/6 A kérdező kommentje:
szerintem meg bassz.átok meg mind a ketten, de inkább csak az utolsó
2011. okt. 4. 20:20
4/6 anonim válasza:
Én bassz.am meg mert felsőoktatásba készülsz de alapvető dolgot nem tudsz magyarul leírni? Szép hozzáállás.
5/6 A kérdező kommentje:
igen, mert így használom a gépen. itt, msnen, baráti emailekben. na most egy kicsit offline leszek
na most egy kicsit offline leszek, mert anyu szólt, hogy menjek fürödni
2011. okt. 4. 22:17
6/6 anonim válasza:
Első vagyok.Már ne haragudj én tanácsot adtam, mivel van egy csomó munkanélküli diplomás, mert mindenki csak egyetemet akar végezni és ülni egy irodában, de kétkezi munkát senki nem akar csinálni.De csak egész nyugodtan végezz el valamit, amit elvileg azért csinálsz meg, hogy később dolgozz benne.Ma már nem ér annyit a diploma mint hinnéd.Kössz, hogy ilyen hangnemben beszélsz.Téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!