Ilyet megtehetnek?
Előre is bocsánat, ha rossz a kategória, de nem találtam megfelelőbbet.
Tavaly szeptemberben elkezdtem egy egyéves OKJ képzést, júniusban végeztem, a tanulói jogviszonyom is megszűnt azóta. Szeptemberben ugye diákigazolvány igénylés, valamint az azzal járó, sok helyre jellemző várakozás. 60 nap után még mindig semmi...Majd valamikor februárban kaptuk meg a végleges diákot.
És most jön a lényeg: (volt) osztályfőnököm írt a minap, hogy a diákigazolványokat be kell vonnia. Azóta is nézek értetlenül, mert ezelőtt három iskolámból egyiknél sem tapasztaltam ilyet. Adnak ugyan egy igazolást, ami október 31-ig érvényes, de azzal kitörölhetem...Tudomásom szerint egy diák 6 évig használható(javítsatok ki ha tévednék), amennyiben van rajta adott tanévre érvényesítő matrica. (Most az más kérdés, hogy azt miként tudnám beszerezni, az nem is lényeg...:D ) Szóval a kérdésem az, hogy megtehetik ezt a bevonást? Köteles vagyok visszaadni a diákot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!