Mit szóltok a heti öt tesi órához?
"De van jobb dolgom is, mint a h.lyeségeidet olvasgatni.."
Látszik. :DDDDD
NNa foglaljuk össze mi volt eddig:
"beszélt egy olyan személlyel..."
"Nem olvastam végig csak... öngóóóóól"
"na portyogj tovább magadban"
"mikor vki tud saját magán röhögni"
"Gondoltam, hogy ezzel jösz, mivel mást már nem tudsz elővenni"
Állítottál valamit. Majd reflektáltam objektív és szubjektív érvekkel. Erre te hogyan reflektáltál? Sehogy. Olvasd el az utolsó 3 idézetet. Na ennyit tudsz te... :)
Az öngólos és az utolsó kommentedet értelmezd. Épp te nem tudsz mással jönni... : )
Egy szimplán buta, munkanélküli érettségivel vagy legfeljebb szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkezel, aki itt éli ki a feszültséget, mert tudja, hogy valójában szar, és semmire nem jó. :)) További jó b*lfaszkodást a politika rovatba, ellátogattam tegnap oda, láttam a kommenteket, neked tényleg nincs jobb dolgod, mint egy noname fórumon leírni a f*szságaidat. :D Mindegy, kellenek ilyen emberek is, qrva jó elrettentő példa vagy.
Jó vicc.
Azt hiszik, hogy hirtelen mindenki le fogja futni a Maratont, lead 10 kilót és boldog meg hepi lesz mindneki ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!