Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit szóltok ehhez? Tandíj emelés!

Mit szóltok ehhez? Tandíj emelés!

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 24. 13:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudom, hogy ott a Parlamentben miért hiszik azt, hogy az emberek sz@rják a pénzt Magyarországon
2011. szept. 24. 13:45
 2/20 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon helyes. Tanulj úgy, hogy bejuss államira, és akkor nincs ilyen gondod.

Vagy az a probléma, hogy valaki szarik a tanulásra, csak költségesre veszik fel?

Az így járt.

Tessék JÓL tanulni, tessék bejutni államira, és tessék nem foglalkozni a magas tandíjakkal.

2011. szept. 24. 16:03
 3/20 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló, gondolom te akkor jártál (vagy nem jártál) felsőoktatásba, amikor még középszintű érettségivel is felvettek bárkit bárhova (pl egészségügybe), és így utólag könnyű mondani, hogy tessék jól tanulni...
2011. szept. 24. 16:16
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem, kedves utolsó, én MOST járok felsőoktatásba.
2011. szept. 24. 16:22
 5/20 A kérdező kommentje:

Itt nem a tanulással vagy nem tanulással van gond te agyas!

Nem csak a tandíjról, hanem arról is h állami ösztöndíjazás lesz és kb fele lesz a hely...tehát akik jól tanulnak se mindenki jut be!!!Sőt nagyon sok jó tanuló van ktg-esen! Ha valóban most tanulsz fo-ban akkor tudnád... Továbbá, mivel kivontak x milliárd ft-ot az oktatásból ugyebár így akarják pótolni a hiányát( tandíj emelés ) csakhogy hosszútávon ez nem lesz kifizetődő...előbb-utóbb megbukik kérdés, hogy,meddig lesz ez az időszak és meddig kell szívni...És ha egyszer vki lekerül önktgesre onnantól nem mehet vissza államiba...Plusz a szerezhető többletpontok... Vmint tudod vkinek van családja, barátja, munkája, gyermeke... építi az életét nem csak avval van elfoglalva h évfolyamon első legyen...sokan bőven megelégednek azzal ha meg van a diploma...utána kéne olvasni és gondolkodni!

Nem véletlenül szerepel ez benne: " A gazdagok kiváltsága lehet a diplomaszerzés, ha a kormány tervei megvalósulnak"

Az a probléma, hogy ilyen elvont látásmódú (mint Te) emberek irányítják jelenleg az országot is...

2011. szept. 24. 17:07
 6/20 A kérdező kommentje:
a röghöz kötésről nem is beszélve...mert ugyebár nem sokan akarnak ilyen körülmények között maradni itthon, tehát az eleve nem is akar államira menni! Na szóval ennyi...
2011. szept. 24. 17:11
 7/20 anonim ***** válasza:
Az a gond az egésszel, hogy valamilyen szinte a probléma jogos, de amit csinálni akarnak vele, azt cseszik el. A legtöbb ember még azokat a 2-300 ezres tandíjakat sem tudják fizetni, akkor mit akarnak itt azokkal a milliókkal? Ezeknek minimum téveszméik vannak és őszintén szólva nem szabad azon csodálkozni, hogy mindenki inkább csak menekülne. Egyre inkább gondolkodom, hogy a felsőoktatást Skóciában kezdem el. Ott ingyen van az EU-s állampolgároknak, és lehet , hogy az élet drágább mint itt, de ha ilyen díjak lesznek, akkor sztem ez nem oszt nem szoroz. Ráadásul nem leszek röghöz kötve.
2011. szept. 24. 17:16
 8/20 A kérdező kommentje:
elárulom jobban jársz és nem drágább az élet..már nem...ugyh szintem nyugodtan menj én is átigazolok szintem, ha ez bekövetkezik...
2011. szept. 24. 17:20
 9/20 A kérdező kommentje:
most látom, hogy a kedves 79%os válaszoló másik kérdésben is szerepel! :) grat-grat :D
2011. szept. 24. 17:23
 10/20 anonim ***** válasza:
ja azt én is észre vettem, hogy egy másik kérdéseben ugyanezt válaszolta :D
2011. szept. 24. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!