Mit szóltok a heti öt tesi órához?
szerintem hülyeség -.-"
szerencsére én pont kiestem ebből, mert most leszek 10-es :D
de tesóm most lesz 5. osztályos :/
Szerintem ez egy jó ötlet, az emberek többsége nem tud lefutni 400 métert sem, vagy megcsinálni egy normális fekvőtámaszt, ezen változtatni kellene.
Az viszont kellemetlen lehet, hogy a legtöbb iskolában nincsenek biztosítva a megfelelő körülmények egy normális zuhanyzáshoz.
ez jó ötlet,mozogjatok csak. :)
csak az a kérdés,hogy mi lesz majd a szakiskolai tanulókkal,amikor odaérnek a 11. osztályhoz.amikor iskolnap van,akkor megoldható,rendbe van,de gyakorlatról nem fognak bemenni 12 percet futni,vagy cigánykerekt hányni az is biztos.
"A töri nem úgy van, ahogy tanítják" köszönjük kedves utolsó, a történelemtudományok doktorát hallottuk, aki nem mellesleg az MTA rendes tagja is. :DDDD
Véleményem a tesiről: Azt, hogy idióta ez a szabályozás.
Én már nem vagyok középsulis, de amikor oda jártam, utáltam a tesit, mert nem szólt másról, csak idiótaságról. Bukfencezzél, meg egyéb ilyen marhaságok, nah attól baromira fog fejlődni az ember testileg.
Utáltam a tesit az idegbeteg, alkoholista tanárok miatt, és a testnevelés rendszere miatt.
Elvben egyet értek, hogy a mozgás és az egészséges életmód nagyon fontos, és a mozgás ezt elősegíti.
Azonban a legtöbb suliban se infrastruktúra, se terem, se semmi nincs ezt végrehajtani, az én sulimba heti 3 tesi volt, és összesen 12 osztály, volt tornaterme, de gy marhára ütköztek a tesik, és az osztályok a folyosón voltak kénytelen futni (lol...).
Én megoldottam magamnak a tesit. Eljártam gyúrni, heti 4 alkalommal, iskola után, 2 órát. Mivel baromira nyeszlett voltam, szar tartással, ezért csináltam. Szerettem és élveztem, kidolgozott edzéstervem volt, és kajáltam mellett rengeteg fehérjét, és az edzés számára fontos tápanyagokat. Gyors az anyagcserém, ezt hagyományos kajálással nem tudok plusz kilót felszedni, csak a tömegnövelés jöhetett szóba.
Na most heti 4 komoly súlyzós, tömegnövelős edzés kikészíti az embert (igen, nagyon komolyan csináltam, és rövid idő alatt sokat fejlődtem), az izomnak 1 hét kell, mire regenerálódik. Ezekután nekem baromira hiányzott az az idióta testnevelés a kislabdadobással, és a futással, ami feleslegesen terheli a szervezetemet... nem fogyni akarok. Amire még a kretén osztálytársaim is rátettek egy lapáttal.
Ha meg lehetne választani, hogy milyen legyen a tesi, az baromi jó lenne. Én az összes tesin bent lettem volna, ha pl. idiótaságok helyett elmehettünk volna úszni, heti négy alkalommal 1-2 órát, azt szeretek is, tetszik is, a tartásomnak is jó lett volna... De azt persze nem lehet... : )
És lehet most egy mocskos sz*r alaknak fogok tűnni, ha már eddig nem tűntem annak, de én az utolsó két évben egy tesire nem jártam be, hanem szereztem felmentést, és gyúrással megoldottam magamnak a tesit. 4000%-al ért csak többet, ha a hatékonyságát nézem... : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!