Nektek hogy sikerült az érettségi? Főleg emelt biológia érdekelne! Hova szeretnétek felvételizni?
Sziasztok!:)
Semmilyen viszonyítási alapom nincs, egyre csak számolgatom a pontjaimat, próbálom megjósolni, hova fognak felvenni...
Emelt szinten (biosz) mi számít jónak?
Hallottam olyat, hogy 60 környéke már nagyon király, de egy ismerősömnek (orvosira jelentkezett) 92% lett...
És nem tudom, hogy most én vagyok ennyire gyökér (jó, ő persze évek óta erre készül, én meg pár hónapja váltottam irányt), vagy azért nem a 80-90-es kategória az átlag?
Milyen másik?
Az én dogám?
58%
Most így 326 pontom van elvileg.
De nyugi, én nem az orvosira szeretnék menni!:D
Viszont ha 50 az már átlagosnak számít, ha jól értem, akkor ahhoz képest, hogy én pár hónapja 0-ról kezdtem, mert eddig humán vonalon tanultam, nem lett olyan rossz.
(Persze jobban örültem volna, ha csoda történik, node sebaj. A másik választott tárgyam viszont 5 nap tanulás után 99% lett - igaz az föci és hát nem egy kategória a kettő.:))
a létező összes biosz szakra.:D
Tudom, még gyúrnom kell a kémiára, egész nyáron ezen güzülök hogy ne szórjanak ki...
Gyere ELTE bioszra!!!
Mert a legjobb biológia képzés itt van MO-n, itt használható tudást kapsz a diplomád mellé.
És ha már felvettek az ELTE-re...GYERE GÓLYATÁBORBA!!!
Ürítsd ki a naptárad aug 20 és aug 31 között, mert ekkor lesz BÓDVARÁKÓÓÓ! És a rákói gólyatábornál nincs jobb buli a Földön!! :)
Köszi, aranyosak vagytok!:)
Tényleg az ELTE lenne a legjobb, de oda tavaly 363 pont volt a fizetősre... (államiról már nem is álmodom...)
A szegedire viszont még esélyes vagyok, de onnan mielőbb szeretnék átkerülni a szerelmetes egyetememre:)
Szia, ne szórakozz, hogy államit nem jelölsz meg!! Igen, a fizetős 363 volt, az állami meg 366 !!!! Előtte tájékozódj, mielőtt valamit is bejelölsz! :D
Üdv.:
polarbeer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!