Valaki emelt szintű kidolgozott biológia érettségi tételekkel tudna szolgálni?
Figyelt kérdés
Biológiából emeltezni szeretnék, mert még egy 60-70% is sokkal jobban megéri, mint egy nagyon jó középszint. Csak olyan nehéz kidolgozni a tételeket, mert nagyon sok van és maximalitást igényelnek. Ezért fordulok ide, hátha akad valaki, aki segítene. :)2011. dec. 17. 13:24
1/5 anonim válasza:
Nem tudom feltűnt-e, hogy emelt bioszon nincsenek tételcímek megadva. Ha alaposan megnézed a listát, gyakorlatilag a biosz könyv tartalomjegyzéke.
Tök felesleges kidolgozni bármit is, hiszen gyakorlatilag kimásolhatnád az egész könyvet.
Tanulj meg mindent és kész.
2/5 anonim válasza:
pontosan ahogy az első írta, már nem előszőr készülök bioszra és hidd el az mellett h felesleges még lehetetlen is lenne kidolgozni jajjj...
beszerzel jó könyveket, és haladsz a követelményrendszer szerint és ami nincs benne könyvbe annak utána nézel, én így csináltam és elég azokat összeszedni innen-onnann.mert ugye nincs olyan könyv amibe minden benne van!
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, ezt eddig is tudtam, csak gondoltam van valaki akinek rendszerezve van az egész, és a bizonyos témakörök, vagy részegységek közötti összefüggések is meg vannak. Mindenesetre köszi.
2011. dec. 18. 09:10
4/5 anonim válasza:
Itt, ez nagyon jó kidolgozott PDF, szinte pontról pontra minden ki van benne dolgozva, az egész követelményrendszer: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!