Szerintetek 283 ponttal bejuthatok?
210 kreditet kell teljesíteni 7 félév alatt.
210-ben a 7 hányszor van meg nálad? Nálam 30x.
De ha nagyon izgat előtúrom a mintatantervemet.
De mégis ki más menjen gépészmérnökire, ha nem az, akit érdekli a szak? Valószínűleg a legtöbben akik oda jelentkeztek nem tudták, hogy pontosan mi vár rájuk. De azt mindenki tudja, hogy nem könnyű.
A pontok meg tényleg nem mutatnak semmit, ha mondjuk lenne egy felsőfokú nyelvvizsgája és 300 pont fölött lenne, akkor már jobban értene a gépészethez? Hát nem hiszem..
Figyike, kevered a szezont a faxommal.
Kétségbe vontad, hogy félévente átlag 30 kreditet kellene teljesíteni. (Átlagosan ugyanis egészpontosan így van a 7 félév:
1: 26; 5: 32
2: 32; 6: 29
3: 30; 7: 29
4: 32; )
És igen az egyetem arra épül, hogy minden félévben rendesen megcsinálos a tárgyaidat...
De mondom nekem a 6. félév 56 kredit volt, azaz igen nem csináltam meg rendesen a tárgyaimat. Mégis meg tudtam csinálni 56-ot egy félévben, csak kemény volt.
Az ÉVENKÉTNI minimum kredit 30. Ez tény. De ha ezzel számolsz, hogy minden ÉVBEN csinálsz meg 30-at akkor biza 14 félév azaz 7 év lesz az egyetemed 3.5 év helyett. Lehet erre is apellálni.
Amúgy megnéztem, nekem az évenkénti kreditjeim 34 és 82(!) között alakultak.
Egyáltalán nem lehetetlen küldetés a félévenkénti 30 kredit. Viszont valóban kevesen végzik el időben jellemzően 1-1 tárggyal megcsúsznak az emberek 8. félévre az idta egymásra épülések és a "nem indítjuk el keresztfélévben" manőverek miatt...
Simán ismerd el, hogy nagyot akartál mondani, és nem sikerült.
Nem szégyen beismerni a tévedést, csak félrevezeted vele szerencsétlen kérdezőt, aki épp a pályáján gondolkodik.
Egyben egyetérthetünk szerintem: 283 ponttal bejuthat és bent is maradhat. Elszántság szorgalom és tanulás kérdése az egész.
Megintcsak kevered a szart...
Ezt írtam, bizonyára elkerülte a figyelmedet:
"Egyáltalán nem lehetetlen küldetés a félévenkénti 30 kredit. Viszont valóban kevesen végzik el időben jellemzően 1-1 tárggyal megcsúsznak az emberek 8. félévre az idta egymásra épülések és a "nem indítjuk el keresztfélévben" manőverek miatt..."
Előtte sem írtam, hogy hülye aki időben nem csinálja meg, vagy nem csinál meg félévente 30 kreditet.
Olvasd már el mit írtam eddig, és nézd már meg miket vizinálsz és sértődgetsz feleslegesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!