400 ponttal van esélyem bejutni az ELTE jogi karára költségtérítéses finanszírozási formában? Át tudok jelentkezni egyik karról a másikra?
"egyebkent a pazmanyos diploma semmivel sem er kevesebbet,mint az ELTE-s.. soot."
ebből te azt szűrted le h az eltét isteníti?
22.46!
en vagyok az 'eltet istenito b*zi'. annyit ajanlok,h tanulj meg olvasni.. ha nem tudsz,akkor kuss,oke?
nagyon remelem,h nem pazmanyos vagy,mert ha igen,akkor az eleg nagy szegyen az intezmenynek,h egy hallgatojuk nem tud szoveget ertelmezni..
ja,es meg annyit,h ne b*zizz le senkit,csak ugy,te f.szfej (sztem kierdemelted ezt a jelzot).
igen,azert alltam ki a PPKE mellett,mert ugy vettem eszre a kerdesedbol,h te ugy erzed,h a pazmanyos diploma kevesebbet er.
en szemely szerint az elte-re szeretnek menni,de nem azert,mert jobb,vagy ilyesmi..
"Nem mondom, hogy az ELTE jobb egyetem, csak, hogy elismertebb, egyenlőre."
Nem kötekedésképpen, de nem egyenlőre, hanem EGYELŐRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!