350 ponttal belehet idén jutni költségtérítéses alapszakra?
Hát kérdező, még nem szoktad meg hogy mennyi idióta intoleráns ember van gyakorikérdéseken :D itt jobb, ha nem teszel fel ilyen továbbtanulásos kérdéseket, mert itt mindenki "diplomás munkanélküli" :D meg csak hülyeségeket tudnak válaszolni egy értelmes kérdésre, mert volt benne egy elírás (még csak nem is helyesírási hiba, úgyhogy a "vegyél egy helyesírási szótárt" poént nem is tudták bedobni).
Na de elég az offból, a kérdésedre reagálva, nem tudom pontosan melyik fősulira adod be a jelentkezésed, én is csak tippelni tudok... szerintem, ha tavaly 200 volt, nem megy az idén se 300 fölé. A 240-280 reálisnak hangzik, de hát megtudjuk majd júliusban. Nem hiszem hogy ne jutnál be egy ilyen ponthatáros szakra 350 ponttal. Az kemény lenne!
Hali! ugyanígy vagyok én is ;) szintén kb olyan 340-350 pontom lesz, és én is turizmus-vendéglátásra jelentkeztem költségtérítéses szakra Pesten.. figy szerintem a ponthatár olyan 280-300 körül lesz, legalábbis remélem hogy sikerül bejutnunk ! ;)
SOk sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!