ELTE vagy PPKE jogi kar? A Felvi rangsorokon a PPKE egy csomó fontos szempontból megelőzi az ELTE-t, lehet, hogy sorrendet kéne módosítanom?
a gond az hogy DE érdekli őket. nővérem volt állásinterjún (ügyész), és két kupacban voltak a jelentkezők adatai: ELTE - minden más. ennyit a pázmányról. persze, nagyon nyomatják, nagyon akarják, hogy jobb legyen, de atótl még nem az :) könnyebb, ha van másodszakod, de ha nincs akkor emg menj az eltére. bár annyira meg akarod győzni itt a válaszolókat a pázmányról, hogy kérdem én: minek kérdezed a véleményünket ha NEKÜNK sulykolod a pázmányt? te oda akarsz menni, ezt eldöntötted már rég, akkor meg ne erőltesd...
azóta már gondolom bekerültél, szóval reméljük nem bántad meg a döntésed
Szia!
Mindazok után amit írtál, megkérdezhetném miért mégis az ELTÉT választottad? És azóta mik a tapasztalataid tanárok, oktatás, közösség és felesleges szivatás területén?
Én is vacilálok, naponta változik a döntésem :S de hamarosan el kell döntenem végleg, remélem kapok választ...
köszönöm
végül hova mentél, ha szabad tudnom? :)
Én is döntés előtt állok, de nekem egyértelműen Pázmány a befutó. Illetve eléggé körbejártam a témát, és beszédes adatokat találtam... az ELTE próbálja megmenti a kis tipikus "kifutó sulis hírnevét" de ez már nagyon kétségbeesett próbálkozás. Meg ha megfigyelitek, egyfolytában a Pázmány ellen áskálódnak, mivel látják, hogy mennyire feltörekvő, úgyhogy ennyit erről..
mégis minek ajánlgatod az elte-t?! egy napot sem töltöttél még el ott diákként.. majd jövő ilyenkor érdekelni fog hogy ajánlod-e vagy sem, most még a kutyát se.. lópikulát sem tudod, milyen ott az élet..
egy harmadéves elte-s (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!