Csomó a mellben? Többi lent fontos!
Figyelt kérdés
Mind a két mellemben van egy-egy csomó, elég nagy kemény. Nem fáj, persze csak akkor ha megütöm vagy ilyesmi.... Ez minden lánynak van? Azóta nő mióta a mellem is..eleinte kisebb volt, aztán nagyobb...értitek?:S Tehát egy gumó, de nem fáj. Valami mirigy lehet?
Ja és a tüdőszűrés kimutatja ha van a mellemnél valami bibi?
2011. febr. 5. 14:05
1/9 anonim válasza:
ha nem fáj, akkor sajnos lehet, hogy valami nagyobb baj van :( nem ijesztenélek meg, de ha ciklus miatt lenne, akkor nyomásra érzékenyek lennének :( hány éves vagy?
2/9 anonim válasza:
ha azóta nő amióta a melled is, akkor normális? pont középen van mindkettő? amúgy a mellben csomó mirigy van, az is lehet. mindenesetre ha szimmetrikus a két csomó akkor sztem normális, de inkább menj el orvoshoz. amúgy hány éves vagy? ha 16 alatt, akkor sztem nem kell semmitől se tartanod.
4/9 anonim válasza:
Azért jobb ha megmutatod orvosnak, legalább megnyugszol.
5/9 A kérdező kommentje:
19 vagyok. és pont középen van mindkettőben. szimmetrikus. fáj de csak ha megütöm vagy ilyesmi...
2011. febr. 6. 12:39
6/9 anonim válasza:
hát nemtudom. 19 évesen már nem valószínű, hogy azért lenne csomó a melledben, mert nő... szerintem mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ha nincs baj, legalább megnyugtat, ha meg van, akkor tudnak kezelni. sok szerencsét:)
7/9 A kérdező kommentje:
megkérdeztem a barátnőimet és nekik is van. középen, szimmetrikusan. egy "gömböcske".
2011. febr. 7. 15:46
8/9 anonim válasza:
a te döntésed, hogy elmész-e dokihoz. ha téged ez megnyugtatott, akkor rendben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!