Mit tudnátok nekem mondani az egri Neumann János középsuliró?
Mennyire jó a közösség?
Milyen valószínűséggel kerülök be onnan mondjuk a BMEre vagy az ELTEre?
Állítólag évente valami 70,000 Ft kell fizetni, azt mire fordítják?
Mennyire felszerelt a suli?
Egy átlagos diáknak kb hány órája van egy nap? Kb mikorra végezz a suliban?
Szóval bármi amit a suliról tudok/gondoltok :)
Én oda jártam, most végeztem. Nagyon szerettem a sulit, szerintem sok minden múlik rajtad is, de biztos vagyok benne, hogy megtalálod a hozzád hasonló embereket. Közösség változó, ismerek olyat akinek nagyon rossz az osztálya, a miénk egész jó volt. Ha tanulsz, akkor tuti bekerülsz bárhova:) A suli elég felszerelt, vannak ilyen elektronikus táblák, meg laptopok, meg most költöttek egy csomót kamerákra, meg új színpadot építettek, kicserélték az összes padot, székeket, úgyhogy nagyon szépek :) Az, hogy hány órád van nagyban függ attól, hogy milyen szakra jelentkezel, illetve nyelveket vállalsz-e emelt óraszámban. Egyébként szerintem nem vészes 9-10.-ben 6-7 órája van a diákoknak, 11-12.-ben heti 1-2 alkalommal van 8. illetve 9. óra, de a 7. óra az szünet, az alatt kajálhatsz. De ha megcsinálod előrehozottan mondjuk valamelyik nyelvből az érettségid máris kevesebb órád van:) Valóban 70000-et kell kb fizetni, de állítólag ez az összeg csökkenni fog.. én úgy tudom h az iskola fenntartására fordítják:/ mivel ez alapítványi iskola. De ha nem tudod kifizetni, lehet jelentkezni Arany János programra. Mindenhol vannak drogosok, és ez egy nagyon hülye sztereotípia, hogy ide csak pénzes szülők gyerekei járnak. Nekem például egyik osztálytársam se volt "pénzes" de mindenki összegyűjtögetett annyit, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, amit lehet két részletbe is fizetni. Van egy-két sznob, de a többség normális.
Kedves kérdező a többi rajtad múlik.:) Én nem bántam meg, hogy ide jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!