Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudnátok nekem mondani az...

Molia kérdése:

Mit tudnátok nekem mondani az egri Neumann János középsuliró?

Figyelt kérdés

Mennyire jó a közösség?

Milyen valószínűséggel kerülök be onnan mondjuk a BMEre vagy az ELTEre?

Állítólag évente valami 70,000 Ft kell fizetni, azt mire fordítják?

Mennyire felszerelt a suli?

Egy átlagos diáknak kb hány órája van egy nap? Kb mikorra végezz a suliban?

Szóval bármi amit a suliról tudok/gondoltok :)

2012. máj. 13. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg. Sok a drogos, meg ráadásul pénzes szülők gyerekei járnak oda akik majd perkálják a pénzt ha kérik, meg ha tudják.Az igazgató szereti a pénzt azt is hallottam. Hát pozitívumot nem tudok róla, de figyelj aki tanul becsületesen az bárhova továbbmehet, csak azért nem mindegy hogy valamelyik iskolában elszedik az embertől a pénzt míg egy másiknál pedig nem.Jajj meg még ugye a sítábor. Kinézik azt aki nem megy, tehát...
2012. máj. 15. 14:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Én oda jártam, most végeztem. Nagyon szerettem a sulit, szerintem sok minden múlik rajtad is, de biztos vagyok benne, hogy megtalálod a hozzád hasonló embereket. Közösség változó, ismerek olyat akinek nagyon rossz az osztálya, a miénk egész jó volt. Ha tanulsz, akkor tuti bekerülsz bárhova:) A suli elég felszerelt, vannak ilyen elektronikus táblák, meg laptopok, meg most költöttek egy csomót kamerákra, meg új színpadot építettek, kicserélték az összes padot, székeket, úgyhogy nagyon szépek :) Az, hogy hány órád van nagyban függ attól, hogy milyen szakra jelentkezel, illetve nyelveket vállalsz-e emelt óraszámban. Egyébként szerintem nem vészes 9-10.-ben 6-7 órája van a diákoknak, 11-12.-ben heti 1-2 alkalommal van 8. illetve 9. óra, de a 7. óra az szünet, az alatt kajálhatsz. De ha megcsinálod előrehozottan mondjuk valamelyik nyelvből az érettségid máris kevesebb órád van:) Valóban 70000-et kell kb fizetni, de állítólag ez az összeg csökkenni fog.. én úgy tudom h az iskola fenntartására fordítják:/ mivel ez alapítványi iskola. De ha nem tudod kifizetni, lehet jelentkezni Arany János programra. Mindenhol vannak drogosok, és ez egy nagyon hülye sztereotípia, hogy ide csak pénzes szülők gyerekei járnak. Nekem például egyik osztálytársam se volt "pénzes" de mindenki összegyűjtögetett annyit, hogy ki tudja fizetni a tandíjat, amit lehet két részletbe is fizetni. Van egy-két sznob, de a többség normális.

Kedves kérdező a többi rajtad múlik.:) Én nem bántam meg, hogy ide jártam.

2012. jún. 16. 11:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyi, hogy nem nézik ki azt aki nem megy sítáborba. Ez egy baromság. Aki meg kinézi, az hülye és nem kell vele foglalkozni. Én egyszer se voltam, mégse ítélt el miatta senki. Aki ment az beszervezte a haverjait vagy szerzett ott ismerősöket, jól érezte magát és ennyi. Mi megkérdeztük tőle milyen volt,elmesélte és mindenki boldog volt.
2012. jún. 16. 11:03
 4/6 anonim válasza:
Szerintem aki nem jár vagy járt oda az ne mondjon véleményt (1. válaszoló). Én most vagyok 9.es és nyelvi előkészítős szakon vagyok. egy nap 5-6 óránk van de van amikor 4 meg olyan amikor 7 (ez heti 1x van), nagyon jó suli,kb én is azt tudom mondani mint a 2. válaszoló. A tanárok kedvesek és nagyon jól megtanítják az a anyagot, én fél éve járok oda és szerintem egy jó közösség maga a suli, igen fizetni kell 70000 ft.ot de 4 részletben is lehet(havota),mellesleg országoson az 1. 6 iskolába benne van. ja és ha esetleg jelentkeztél egy szakra és mondjuk fél év után úgy gondolod nem tetszik,nem ilyennek gondoltad,akkor átíratkozhatsz egy másik szakra (mondjuk te a nyelvi előkészítőre jelentkeztél,és átiratkoznál a műszakisra). Összeségében nagyon jó suli,én nem bántam meg h ide jöttem,és egy jó tanács aki nem oda jár és elmondja minden szarnak annak ne higgy..:)
2013. jan. 1. 23:38
 5/6 anonim válasza:
a 70 000 Ft-t félévente vagy évente kell fizetni ?:$
2013. jan. 14. 15:31
 6/6 anonim válasza:
évente kell 70000 forintot fizetni :)
2013. febr. 20. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!