Valaki megtudná mondani, hogy milyen évfordulókra lehet idén számítani történelemből illetve magyarból? Az éretségi miatt érdekelne, hogy mit nézzek át jobban.
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 14:02
1/5 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de ez engem is érdekelne :)
2/5 anonim válasza:
Magyarból Örkény egy perces novellái. :D
3/5 anonim válasza:
ááá, ne terjesszétek az örkényes lehetőséget, mert akkor biztos nem az lesz :DDDD
4/5 anonim válasza:
És reggel mindenki mielőtt bevonult érettségizni még gyorsan megbeszélték Örkényt (velem együtt:) és mi történt se híre se hamva nem volt. Sőt még nem is sima novella elemzés volt .....
5/5 anonim válasza:
én mondtam, hogy ne terjesszétek, mert akkor nem fog bejönni :)
amúgy mikor reggel bementem, az első dolog amit láttam: az egyik lánynak a füzete Örkénynél van kinyitva
:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!