Milyen "hősöket" tudtok mondani a történelemből?
Aki másokat ismer okos, aki magát ismeri bölcs, aki másokat legyőz erős, aki magát legyőzi hős.
Ilyen formában a legnagyobb hős szerintem Jézus Krisztus volt, és róla lenne érdemes írnod. Így az abszolút, teljesértékű jellemről, a tiszta, önzetlen személyiségről írhatnál, aminek van definíciója, gondolom nem kell részletezzem. :)
üdv és sok sikert
25/F
LastOne.Left
Gandhi, Luther King, jó ötletek, de ki számít hősnek?
a minap olvastam egy cikket, azokról a névtelen hősökről, akik megmentették királyaink, vezéreink életét a tatárjárás és a török háborúk ideje alatt, hogy lovat és páncélt cseréltek... ez jó téma lenne szerintem, mert igy nem konkrétan valakit ragadsz ki, hanem egy jelenséget, amit a saját történelmünkből is 3-4 példával ki tudsz elemezni,
Adolf Hitler, Szálasi Ferenc, ők hősök voltak.
King mióta az? Egy rohadt liberalista niga.
Szia!
Bocsánat,hogy nem írok neveket!
Nagyapám:A háborús fogságból hazatérve,megtakarított és otthon elásott pénzéért egy doboz cigit és egy pokrócot kapott,a pengő leértékelése miatt.A nulláról kezdte újra az életét és boldog,szép családot alapított!
Csuszi:Emésztőbe fulladt a 4 éves gyermeke és 50 évesen újra gyermeket vállaltak feleségével!
Szecska:36 évesen agyvérzést kapott,közel egy hetet volt kómában!Ma bottal jár és újra basszusgitározik a zenekarában!
Mariann:Egy hónapos terhes volt,mikor élettársa szívinfarktusban meghalt!Talpra állt!
Hirtelen ők jutottak eszembe.Tudom,hogy ezek akár hétköznapi történetek is lehetnének,de nekem ők egytől-egyig hősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!