Tanárok, Ti hogyan szokjátok megoldani, ha a diákotok puskázáson elkapjátok?
Ha le van fektetve az a szabály, hogy nem puskázunk dolgozatíráskor, akkor a tanár is tartsa magát hozzá.
Ha én lennék tanár: lelkileg, verbálisan megaláznám, hogy szrul essen neki az eset, ebből a többiek is tanulnának, továbbá automatikus egyes, és megjegyezném magamnak az esetet, ami kihatna a későbbi órákra is.
Nálam terror lenne, nem is értem, hogy egy tanár hogy lehet ilyen esetben elnéző, hogy ad neki egy másik csoportot meg nem veszi figyelembe... Elképesztő, tényleg.
És az a vicc, hogy egyetemen is hagyják puskázni az embert...
Durva, nálunk tudják a tanárok hogy puskáznak a diákok de nem szólnak hacsaknem nagyon feltűnően csinálják.
A legjobb puskázási módszer az, hogy a diák a két lába közé teszi a puskát a székre. Nem is feltűnő, ha nézi, mert nem tekinget , olyan mintha a dolgozata alját nézné. Mikor jön a tanár összezárja a lábait és kész.
Ezt most azért írom mert 1 hét múlva vége a sulinak és érettségizek.
Én ha tanár lennék odamennék elvenném és egyes. Egy szó nélkül. Ha visszabeszélne valamit h miért tetszett elvenni (ilyen kis ártatlanul) akkor se szólalnék meg tudja ő azt miért kap egyest. Csak tipp
Diák
4.-el értek teljesen egyet.
Nálunk teljesen tanárfüggő, vn aki csak elveszi a puskát, akár többször is utána, de van akinél kapásból eggyes.
Diák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!