Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tanárok, Ti hogyan szokjátok...

Tanárok, Ti hogyan szokjátok megoldani, ha a diákotok puskázáson elkapjátok?

Figyelt kérdés
Én elveszem tőle, és előre ültetem, odaadom neki a másik csoportot, meg a következő órán kihívom felelni, ami nehezebb felelet a szokásosnál. Diákok is írjanak.

2012. ápr. 27. 21:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én meg elveszem tőle a dolgozatot és kész.
2012. ápr. 27. 21:59
 2/7 anonim ***** válasza:
24%

Ha le van fektetve az a szabály, hogy nem puskázunk dolgozatíráskor, akkor a tanár is tartsa magát hozzá.

Ha én lennék tanár: lelkileg, verbálisan megaláznám, hogy szrul essen neki az eset, ebből a többiek is tanulnának, továbbá automatikus egyes, és megjegyezném magamnak az esetet, ami kihatna a későbbi órákra is.

Nálam terror lenne, nem is értem, hogy egy tanár hogy lehet ilyen esetben elnéző, hogy ad neki egy másik csoportot meg nem veszi figyelembe... Elképesztő, tényleg.

És az a vicc, hogy egyetemen is hagyják puskázni az embert...

2012. ápr. 27. 23:41
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, bocs azt elfelejtettem mondani, hogy azért az írásbeliért természetesen 1-est kap, meg általában a másikért is 1-est szoknak kapni, és külön ültetem, meg utána feleltetem is, úgyhogy így muszáj neki megtanulnia
2012. ápr. 28. 09:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én csak magántanár vagyok, de ha rendesen suliban tanítanék, akkor a következőt csinálnám: 1. először csak figyelmeztetném, hogy Józsikám látom mit csinálsz, tedd el! 2. természetesen ezt követően külön figyelném őt, és ha megint rajtakapom, akkor automatikusan egyes. Én úgy vagyok vele, hogy puskázni is csak az tud, aki valamennyire tudja az anyagot, illetve ha már vette a fáradtságot, hogy puskát írjon, akkor abból biztos, hogy megjegyzett vmit, ergo a tudása nem egyenlő a nullával. Először csak figyelmeztetés, ha az nem hat, akkor 1-es. Arról nem is beszélve, hogy hányszor volt olyan pl velem is középsuliban, hogy majdnem mindent tudtam, csak egy vmi nem jutott eszembe és csak azt lestem ki. A tudásom nem egyes, mert csak egy szó vagy kifejezés hirtelen nem ugrott be. Úgyhogy ilyen formán én ezért megadnám mindenkinek a 2. esélyt. Ha akkor sem teszi el, csak akkor büntetném. De ez az én véleményem. Illetőleg mivel én is voltam diák, pontosan tudom, hogy egy puska megírása során is milyen sokat lehet tanulni.
2012. ápr. 28. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Durva, nálunk tudják a tanárok hogy puskáznak a diákok de nem szólnak hacsaknem nagyon feltűnően csinálják.

A legjobb puskázási módszer az, hogy a diák a két lába közé teszi a puskát a székre. Nem is feltűnő, ha nézi, mert nem tekinget , olyan mintha a dolgozata alját nézné. Mikor jön a tanár összezárja a lábait és kész.

Ezt most azért írom mert 1 hét múlva vége a sulinak és érettségizek.

Én ha tanár lennék odamennék elvenném és egyes. Egy szó nélkül. Ha visszabeszélne valamit h miért tetszett elvenni (ilyen kis ártatlanul) akkor se szólalnék meg tudja ő azt miért kap egyest. Csak tipp

Diák

2012. ápr. 29. 20:29
 6/7 anonim válasza:
100%
Még jobb puskázási módszer. Színes, átlátszó tollba teszel egy papírfecnit amire ráírtad az anyagot. Ezt szinte képtelenség észrevenni. Biztonság kedvéért kiteszel egy másik tollat a padra és ha jön a tanár, a puskatollat a pulóvered ujjába csúsztatod.
2012. máj. 14. 01:27
 7/7 anonim ***** válasza:

4.-el értek teljesen egyet.

Nálunk teljesen tanárfüggő, vn aki csak elveszi a puskát, akár többször is utána, de van akinél kapásból eggyes.

Diák

2012. máj. 23. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!