Ha egy tantárgybol heti 1 orám van és 6-7-szer híányoztam és kedden van óram akkor kell osztályzó vizsgát tennem?
Figyelt kérdés
egészben hiányoztam 6-7-szer , 9-edikes vagyok és kedden van órám mindig,heti 1 és kell e osztályzó vizsgát tennem? a jegyeim egész évben : 1,2,2 ez az elşö félév és akkor 2-es lettem, a második félév : 1,3 és még lesz 1 témazáro és 2-3 felelet, a tantárgy kémia2012. ápr. 26. 07:23
1/1 anonim válasza:
Tanárodat kell megkérdezned, elvileg van elég jegyed így nem kéne osztályozóra menned, de ha lehet ne hiányozz többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!