Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz ha nem vesznek fel...

Mi lesz ha nem vesznek fel sehova, pedig 3,8-as átlagom van a fontosabb 7 tantárgyból és 37 pontos lett a felvételim?

Figyelt kérdés

Szóval bejelöltem 3 iskolát.

1. Corvin Mátyás Gimnázium

2. Neumann János Számtech... Szakközép

3. Békésy György Szakközép

Az a helyzet, hogy a Békésyt azért jelöltem meg utolsónak, mert hogy biztos felvegyenek valahova, és nem vettek fel, és nálam jóval rosszabb tanulót is felvettek, engem meg nem. Ezt rohadtul nem értem. Valaki leírná miért? A neumannba sem vettek fel. Most attól félek, hogy a Corvinba sem vesznek fel, és akkor mi lesz? Azért nem a gyűjtőbe való vagyok majdnem 4-es átlaggal. Hallottam, hogy lehet fellebbezni az önkormányzatnál. Ez hogy történik? Hány % az esélye, hogy fellebezés után bejutok? Leírom a jegyeim.

Matek 3

Nyelvtan 3

Irodalom 3

Fizika 4

Földrajz 4

Történelem 5

Angol 5

A 7. Év végi is szinte ugyan ilyen. Válaszokat előre is köszi!

2012. ápr. 22. 19:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Corvinban hányadik helyen vagy? Amikor ideiglenest mentem megnézni, azt mondta a portás néni, hogy ne izguljunk kb. a 150.helyig van esély.

A Békésyt nem értem, mert ott tényleg csak a hozott pontok sorrendje alapján lehetett bejutni.

2012. ápr. 22. 22:45
 2/21 A kérdező kommentje:
Szia, nem tudom sajnos hanyadik vagyok :(. Nincs kint a honlapján. Egy osztálytársamat, aki jobb tanuló mint én, őt nem vették fel.
2012. ápr. 22. 23:05
 3/21 A kérdező kommentje:
És te hanyadik vagy?
2012. ápr. 22. 23:06
 4/21 A kérdező kommentje:
És melyik szakot jelölted be? Én az informatikát. Bocs a sok kérdésért :D! Csak nagyon félek, hogy nem vesznek fel, és irány a gyűjtő :(...
2012. ápr. 22. 23:10
 5/21 anonim válasza:
Semmi baj hogy ilyen sok kérdést teszel fel, tudom mit érzel.Én is várom már nagyon,de te biztos jobban várod gondolom, mert nem mindegy azért hogy milyen iskolába mész.Én szerintem a bizonyítványod elég jó,sőt elfogadható.A felvételit azt tényleg elrontottad,de van esély még rá bőven.Nem azért mondom ezt neked, hogy megnyugtassalak, de tanusíthatom,jó pár osztálytársamat felvették vlgova és gyengébb eredménye volt mint neked.
2012. ápr. 23. 10:39
 6/21 anonim ***** válasza:

Isten őrizz, hogy ilyen jegyekkel gyűjtőbe menj!!!!

Lesz még pótfelvételi is annak, aki nrm jutott be sehová, vagy mégsem azt akarja, ahova felvették:

"Amennyiben az általános felvételi eljárás időszakában a tanuló nem a számára leginkább megfelelő középfokú intézménybe nyerne felvételt, úgy a rendkívüli felvételi időszakban (2012. május 2-ától 2012. augusztus 31-éig) egyénileg, közvetlenül az általa választott középiskolában való jelentkezéssel, egyeztetéssel kérheti felvételét az intézmény vezetőjétől. A rendkívüli felvételi eljárásban a felvétel feltételét az adott iskola igazgatója határozza meg. "

2012. ápr. 23. 12:36
 7/21 anonim ***** válasza:
Nem kell gyüjtőbe menni...Fellebezel,ha az sem siekrül akkor vannak olyan sulik amik pótfelvételit irtak ki,oda jeléentkezel :P Sajnos nekem is így kell tennem :(
2012. ápr. 23. 12:37
 8/21 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem 4,0-es átlagom van(vagy 4,1-es)
2012. ápr. 23. 12:53
 9/21 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. Szóval ha sehova sem vesznek fel, újra meg kell írnom ilyen felvételit, és az alpján döntik el, hova mehetek még? Matekból síkhülye vagyok, 9 pontom lett, nyelvtanból 28. Semmit sem értek belőle 5. osztály óta.
2012. ápr. 23. 12:56
 10/21 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy meg kell írnod újra.

" A rendkívüli felvételi eljárásban a felvétel feltételét az adott iskola igazgatója határozza meg. "

2012. ápr. 23. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!