Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz ha nem vesznek fel...

Mi lesz ha nem vesznek fel sehova, pedig 3,8-as átlagom van a fontosabb 7 tantárgyból és 37 pontos lett a felvételim?

Figyelt kérdés

Szóval bejelöltem 3 iskolát.

1. Corvin Mátyás Gimnázium

2. Neumann János Számtech... Szakközép

3. Békésy György Szakközép

Az a helyzet, hogy a Békésyt azért jelöltem meg utolsónak, mert hogy biztos felvegyenek valahova, és nem vettek fel, és nálam jóval rosszabb tanulót is felvettek, engem meg nem. Ezt rohadtul nem értem. Valaki leírná miért? A neumannba sem vettek fel. Most attól félek, hogy a Corvinba sem vesznek fel, és akkor mi lesz? Azért nem a gyűjtőbe való vagyok majdnem 4-es átlaggal. Hallottam, hogy lehet fellebbezni az önkormányzatnál. Ez hogy történik? Hány % az esélye, hogy fellebezés után bejutok? Leírom a jegyeim.

Matek 3

Nyelvtan 3

Irodalom 3

Fizika 4

Földrajz 4

Történelem 5

Angol 5

A 7. Év végi is szinte ugyan ilyen. Válaszokat előre is köszi!

2012. ápr. 22. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Corvin az iskolába szokta kirakni az eredményeket.

Jó lenne, ha nézegetnéd az iskolák honlapját, esetleg meg tudják mondani a titkárságon, hogy maradt-e hely, mi a teendő a pótfelvételihez.

2012. ápr. 23. 20:49
 12/21 A kérdező kommentje:
Sziasztok, köszi mindenkinek!!! Megjött a levél :)! ''Örömmel értesítjük önöket, hogy felvételt nyert a Corvin Mátyás Gimnázium és Műszaki szakközépiskola 03-as kódú informatika tagozatra'' :D! Nagyon örülök! A Neumannba is felvettek volna végül :D! Csak Corvint jelöltem meg elsőként :D! A Békésybe meg, amelyiket ilyen utolsó lehetőségnek jelöltük meg, oda meg nem vettek fel xD
2012. ápr. 24. 13:28
 13/21 anonim ***** válasza:
A Békésybe azért nem vettek fel mert már felvett a Corvin. Én ma kaptam meg a Corvin elutasító levelét
2012. ápr. 24. 16:27
 14/21 A kérdező kommentje:
Hú, kár. Békésybe alapból elutasítólevelet kaptam. A neumannba meg le is írták, hogy bekerültem volna, csak hát előtte a Corvint jelöltem be, és azért.
2012. ápr. 24. 17:07
 15/21 anonim ***** válasza:
Mi kár, hogy nem vett fel a Békésy? Ne sajnáld. De őszintén, nem bántani akarlak, de nem gondoltam volna, hogy felvesz bárkit is 9 pontos matek felvételivel a Corvin gimnázium, informatika vagy bármilyen tagozatra.
2012. ápr. 24. 22:41
 16/21 A kérdező kommentje:
Csak az előző kommentelőnek mondtam, hogy kár, hogy őt nem vették fel a Corvinba. Békésy nem érdekel. Amúgy én sem tudom hogy kerültem be, amikor az osztálytársam jobb tanuló mint én, és őt meg nem vették fel, és a felvételije is jobb lett valamivel xD!
2012. ápr. 26. 15:13
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsánat,ha megsértelek,de gondolom úgy,hogy valkamelyik ismerősöd/rokonod ismeri az igazgatót vagy valaki embert aki ott tud cisnálni valamit és így...
2012. ápr. 29. 20:12
 18/21 A kérdező kommentje:
Egy szál ismerősöm nincsen Corvinból. Bukta.
2012. máj. 10. 21:47
 19/21 anonim ***** válasza:
De durva, kerek 1 éve írtam ki ezt a kérdést. Azóta felvettek, most az év végi 2-esért dolgozok kémiából, matekból, informatikából.
2013. ápr. 22. 18:46
 20/21 anonim válasza:
Megkèrdezhetem hogy hanyadik kerületben laksz ?:) /fontos lenne nekem/
2014. jan. 22. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!