Lehet olyan tantárgyból is érettségizni, amit nem tanulunk?
Figyelt kérdés
Tehát: gimnáziumban nem tanulok németet, hanem kettő másik idegennyelvet. De általánosban németet tanultam, és nemsokára fogom magánúton folytatni.
A kérdés: nem tanulom a gimnáziumomban, de tanítanak itt németet. Lehetséges -e 13. osztályban németből is érettségiznem közép- vagy emelt szinten, ha nem tanultam a sulimban, csak magán úton?
2012. jan. 19. 19:20
2/4 anonim válasza:
Igen, lehet, én is így érettségiztem németből. Akkor még osztályvizsgákat kellett tenni, lehet, hogy ma már az sem kell hozzá.
3/4 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy kell osztályozó vizsgát tenned belőle. De ha már megvan az érettségid, utána nyugodtan lehet utólag olyan tárgyból is érettségizni, amit nem tanultál suliban.
Szerintem kérdezd meg az osztályfőnöködet, ha komolyan gondolod a dolgot.
4/4 anonim válasza:
Pontosan, osztályozó vizsgát kell tenni előtte. Az igazgató dönti el, hogy egyenként az összes év anyagából, vagy összevontan. Utána bármelyik szintre mehetsz. Érdeklődj az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!