Akkor pontosan hány tantárgyból kell érettségizni?
Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek és mindenkitől mást hallok erről, valaki állítja, hogy matek magyar töri nyelv + még egy választott tárgyból, vagyis 5 tárgyból kell érettségizni, valaki pedig azt mondja hogy csak négyből, de vinni kell természettudományi jegyet. Most akkor hogy van ez teljesen biztosan?2012. jan. 11. 16:14
1/9 anonim válasza:
alap: töri, magyar, matek
+1 választott nyelv
+1 természettudomány (fizika, kémia, biosz [a földrajz már nem tartozik ide])
2/9 A kérdező kommentje:
Ne viccelj már, hát mégis mi a földrajz, ha nem természettudomány? :D Akkor nem elég jegyet vinni, érettségizni is kell természetiből? o.O
2012. jan. 11. 16:24
3/9 anonim válasza:
igen. Én is fetrengtem a röhögéstől, de a földrajzot nem sorolták ide. (de hogy miért???)
ha pl infóból akarsz érettségizni, vagy még1 nelvből, akkor az +1
4/9 A kérdező kommentje:
Hát ez katasztrófa. Infóm például már nincs is, de hát abból csak könnyebben leérettségiznék mint bioszból, tehát lehet hogy most emiatt fel kell vennem még az informatikát is fakultációnak, hogy legyen egyáltalán belőle órám és fel tudjak készülni.
2012. jan. 11. 16:39
5/9 anonim válasza:
Az első válaszoló jó nagy hülyeséget írt.
Érettségizned kell:
magyar
matek
angol vagy német
töri
választott tárgy
Természettudományos tárgyból NEM kell érettségizni , csak az utolsó két tanult év érdemjegye kell a ponthoz , és ez lehet földrajz is.
6/9 anonim válasza:
ma 16:41-nek van igaza!!!
Az első írt valami hihetetlen baromságot.
Magyar, matek, töri + választott nyelv, + választott tantárgy (bármi lehet)
ÉS egy természettudományos tárgy utolsó két tanult évének a jegyét kell vinni.
7/9 anonim válasza:
és 2014-ben? nekem valaki azt mondta, hogy matek, töri, magyar, nyelv, természettud., ÉS +1 VÁLASZTOTT :O ez tényleg kell?
8/9 anonim válasza:
2014 ne haragudj de hol van az még? addig míg ötvenszer átvariálják a rendszert.
9/9 anonim válasza:
Lassan azért már érdemes gondolkodni rajta... Szerintem nem mindegy egy plusz tárgy ide vagy oda, csak érdekelt, hogy tud-e erről valami infot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!